Kuinka ottaa Amazon kamerahaku käyttöön?


Roosa Salmi2023/10/19 05:07
Follow
Kuinka ottaa Amazon kamerahaku käyttöön?

Etsitkö parhaillaan ohjelmistoa, jonka avulla voit ostaa tavaroita tehokkaasti kotoa tai toimistosta käsin? Jos vastauksesi on kyllä, sinun tulee oppia lisää Amazonista mahdollisimman pian. Se on eräänlainen sovellus, jonka voit ladata parantaaksesi online kokemuksesi laatua laajalla marginaalilla.


Tämä yritys aloitti alun perin ostosalustana, mutta merkittävän menestyksensä ansiosta se alkoi investoida myös muille teknologian alueille. Tämän seurauksena sinun tulee muistaa selvittää, kuinka tämä sovellus ja sen ominaisuudet Amazon tuki tiimi avulla mahdollisimman pian.

Yksi tämän alustan parhaista ominaisuuksista on, että sillä on tehokas käyttöliittymä, jota voit mukauttaa tarpeidesi mukaan. Tämän organisaation avulla pääset myös investoimaan tekoälyyn, katsomaan elokuvia, suora toistamaan ohjelmia, kuuntelemaan musiikkia jne.


Onko tämä ensimmäinen kerta, kun olet yrittänyt selvittää, kuinka ladata ja asentaa luotettava ostos ohjelmisto, kuten Amazon, tietokoneellesi, kannettavalle tie tok oneellesi tai älypuhelimellesi? Jos vastauksesi on kyllä, et ehkä ole varma mitä tehdä tai mistä aloittaa.


Onko se kuitenkin tarpeeksi hyvä syy luovuttaa? Ei. Tämä johtuu siitä, että Amazon tekninen tuki tiimi voi helpottaa huolenaiheitasi nopeasti. Sinun tarvitsee vain soittaa, lähettää tekstiviesti, lähettää sähköpostia tai keskustella live-chatissa heidän kanssaan aina kun sinulla on aikaa.


Muutakin vaihetta voit käyttää Amazon kamerahaun käyttöönottoon. He ovat:


1. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata Amazon sovellus älypuhelimellasi tai kannettavalla tietokoneellasi

2. Kun pääikkuna avautuu sisäänkirjautumisen jälkeen, napauta kolmirivistä Valikko välilehteä näytön oikeassa alakulmassa

3. Uusi sivu tulee eteen. Valitse heti Asetukset ruutu

4. Napauta seuraavasta vaihtoehto luettelosta Luvat

5. Löydät seuraavalta sivulta ruudun nimeltä Kamerahaku, valitse sen vieressä oleva valintaruutu


Soita Amazon Prime tuki Suomi numero, jos sinulla on lisäkysymyksiä tai huolenaiheita.


Alkuperäinen lähde


Aiheeseen liittyvä blogi


Kuinka ottaa Amazon Prime ilmoitukset käyttöön?


Share - Kuinka ottaa Amazon kamerahaku käyttöön?

Support this user by sending bitcoin - Learn more

Follow

0 comments

Be the first to comment!

This post is waiting for your feedback.
Share your thoughts and join the conversation.