Kuinka muuttaa Amazon Prime -kieltä?


olavirinne2023/10/14 04:36
Follow

Etsitkö parhaillaan ohjelmistoa, jonka avulla pääset helposti käsiksi useisiin teknologisiin mahdollisuuksiin? Jos vastauksesi on kyllä, sinun tulee oppia lisää Amazonista mahdollisimman pian.

 Comment


Se on eräänlainen teknologiayritys, joka aloitti alun perin ostossovelluksena, jotta käyttäjät voivat helposti saada käsiinsä lukuisia tuotteita ja tavaroita. Tästä syystä sinun tulee pitää mielessä, että saat mahdollisimman pian lisätietoja tämän ohjelmiston ja sen ominaisuuksien toiminnasta Amazon tuki tiimin avulla.


Yksi tämän alustan käytön parhaista osista on, että sillä on merkittävästi luotettava käyttöliittymä, jota voit mukauttaa tarpeidesi ja budjettirajoitusten mukaan. Tämän lomakkeen tarjoamien palveluiden avulla voit helposti tehdä ostoksia, hallita sähköisiä laitteitasi, investoida tekoälyyn, katsella elokuvia, suoratoistaa ohjelmia, kuunnella musiikkia jne. ilman vaikeuksia.


Onko tämä ensimmäinen kerta, kun olet yrittänyt selvittää, kuinka ladata ja määrittää luotettava ostosohjelmistosovellus, kuten Amazon, tietokoneellesi, kannettavalle tietokoneellesi tai älypuhelimellesi? Jos vastauksesi on kyllä, et ehkä ole varma mitä tehdä tai mistä aloittaa.


Onko se kuitenkin tarpeeksi hyvä syy luovuttaa? Ei. Tämä johtuu siitä, että Amazon tekninen tuki tiimi voi helpottaa huolenaiheitasi nopeasti. Sinun tarvitsee vain soittaa, lähettää tekstiviestejä, lähettää sähköpostia tai keskustella live-chatissa heidän kanssaan aina kun sinulla on aikaa.


Muutakin vaihetta voit käyttää Amazon Prime -kielen vaihtamiseen. He ovat:


1. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata Amazon Prime -sovellus älypuhelimellasi tai kannettavalla tietokoneellasi

2. Kun pääikkuna avautuu, kirjaudu sisään tiliisi ja valitse profiili, jota haluat käyttää

3. Uusi sivu ilmestyy edessäsi, napauta profiili kuvaketta näytön oikeassa yläkulmassa

4. Valitse Asetukset seuraavan avautuvan ikkunan oikeasta yläkulmasta

5. Löydät vaihtoehdon Kieli seuraavasta vaihtoehtoluettelosta, napauta sitä ja muuta sitä vastaavasti


Soita Amazon Tuki Suomi numeroon, jos haluat saada lisätietoja tästä alustasta.


Alkuperäinen lähde


Aiheeseen liittyvähaku -Kuinka vaihtaa Amazon-tiliä?

Share - Kuinka muuttaa Amazon Prime -kieltä?

Support this user by sending bitcoin - Learn more

Follow

0 comments

Be the first to comment!

This post is waiting for your feedback.
Share your thoughts and join the conversation.