Kingdom of the Planet of the Apes (2024) Volledige Film Online Gratis


Nameless2024/05/13 16:26
Follow

Kingdom of the Planet of the Apes (2024) Volledige Film Online Gratis

Kingdom of the Planet of the Apes (2024) Volledige Film Online Gratis

Kingdom of the Planet of the Apes speelt zich af in de toekomst, enkele generaties na het bewind van Caesar. In deze tijd zijn de apen de dominante soort en leven in harmonie samen, maar leiden de mensen een ondergedoken leven. Terwijl een nieuwe, tyrannieke apenleider zijn imperium opbouwt, maakt een jonge aap een aangrijpende reis die er voor zorgt dat hij alles wat hij heeft geleerd over het verleden in twijfel trekt. De keuzes die hij maakt zal de toekomst voor zowel apen als mensen bepalen.


đŸŒđŸ“± Film kijken ➄ Kingdom of the Planet of the Apes (2024) Volledige Film Online Gratis


đŸŒđŸ“± Film kijken ➄ Kingdom of the Planet of the Apes (2024) Volledige Film Online Gratis


Vrijgegeven: 2024-05-08

Looptijd: 145 minuten

Genre: Sciencefiction, Avontuur, Actie

Sterren: Owen Teague, Freya Allan, Kevin Durand, Peter Macon, William H. Macy

Regisseur: Wes Ball, Joe Hartwick Jr., Peter Chernin, Rick Jaffa, Amanda Silver

De moderne The Planet of the Apes-trilogie is volgens Rogina een van de beste trilogieën van de afgelopen jaren. Net zoals veel fans hoopte zij dan ook dat het nieuwste deel in deze bekende franchise, Kingdom of the Planet of the Apes, geen domper zou zijn op deze legacy. Gelukkig houdt Kingdom de eer hoog, maar toch benut de film niet zijn volledige potentie.

Na Rise of the Planet of the Apes (2011), Dawn of the Planet of the Apes (2014) en War for the Planet of the Apes (2017) keert dit welbekende sci-fi-avontuur eindelijk terug met Kingdom of the Planet of the Apes. Het is geen reboot en geen spin-off, maar een vervolg op de nalatenschap die apenleider Caesar – destijds gespeeld door de getalenteerde Andy Serkis achterlaat. Een direct vervolg is het echter ook niet helemaal, aangezien er een sprong in de tijd wordt gemaakt van ongeveer driehonderd jaar sinds het overlijden van Caesar.

Kingdom of the Planet of the Apes speelt zich af rond het jaar 2300. De grote tijdssprong ten opzichte van de moderne trilogie is vrij snel duidelijk door de mate van ongerepte natuurshots. Moderne gebouwen, voertuigen en straten zijn bijna helemaal overgenomen door overwoekerend groen, wat via mooie, bijna Avatar-achtige shots over wordt gebracht. We volgen ditmaal ‘hoofdaap’ Noa (Owen Teague), een jonge en sympathieke chimpansee van de Eagle-clan. We leren dat ergens na Caesars dood de mensapen in verschillende clans zijn opgebroken en dat elke clan een eigen, unieke specialiteit heeft. We zien dit alleen helaas nooit in de bijna 150 minuten durende film, want gedurende de eerste akte zijn we alleen bezig met het leren kennen van de Eagle-clan, Noa’s beste vrienden Soona (Lydia Peckham) en Anaya (Travis Jeffery), zijn ouders en Son, de trouwe adelaar van Noa’s vader die letterlijk de pik op hem heeft.

Met behulp van Raka, een wijze en geestige orang-oetang met een geweldige stem gespeeld door Peter Macon (The Orville), leert Noa steeds meer over de geschiedenis van hun bestaan en natuurlijk de echte Caesar. Zo raken ze uiteindelijk ook bevriend met de Echo waar Noa eerst achteraan zat en komen ze erachter dat haar naam Mae is. Na een handjevol onthullingen, worldbuilding en uitstekende actiesequenties, komen we aan het einde van de tweede akte eindelijk aan bij de titulaire Kingdom. Deze nederzetting lijkt op een Romeins fort aan de kust van de zee, met slavernij en al, en staat onder leiderschap van een intelligente bonobo die zichzelf Proximus Caesar noemt.

Proximus (Kevin Durand) houdt van geschiedenisboeken, voornamelijk Romeinse geschiedenis, en forceert eigenlijk de goedmoedige en respectabele leer van apenleider Caesar met Romeinse wetgeving (lees: barbaarsheid) en historie. Caesars credo ‘Ape together strong’ wordt hierdoor verdraaid naar: ontvoer alle apen in de omgeving en maak ze tot slaaf om jouw doel te bereiken. Ik wil niets verklappen over het doel van Proximus, eentje waar ik eigenlijk wel achter sta in de context van dit universum, maar duidelijk is wel dat hij geen goed uitgewerkte schurk is. Ik was meer onder de indruk van zijn rechterhand, de gorilla met de schokstok. Ondanks zijn begrijpelijke motieven en interessante persoonlijkheid, is hij misschien maar twintig minuten aanwezig in de hele film en is zijn dood vrij snel en clichĂ©. Om maar niet te spreken over het feit dat we amper iets terugzien van zijn ‘Romeinenobsessie’, bijvoorbeeld gladiatorengevechten, veroveringen van meer clans, het bouwen van een eigen vloot of iets meer in deze Romeinse trant.


https://www.imdb.com/list/ls545636480/

https://www.imdb.com/list/ls545636984/

https://topmate.io/kosa_puvek/979066

https://groups.google.com/g/bekijk-kingdom-of-the-planet-of-the-apes-2023-volledige-film/c/fWphhAqhcl4

https://bento.me/jepupuvek

https://www.imdb.com/list/ls545634519/

https://www.imdb.com/list/ls545634163/

https://topmate.io/sufu_puvek/979186

https://topmate.io/mali_puvek/979202

https://bento.me/fuvo5

https://www.imdb.com/list/ls545639242/

https://www.imdb.com/list/ls545639817/

https://topmate.io/edon_siaosi/979292

https://topmate.io/mccarthy_husam/979303

https://bento.me/khingsylvesterfoodfarmsnet


Mijn grootste kritiekpunt van Kingdom of the Planet of the Apes is misschien wel het tempo. Dit is de langste moderne Apes-film en tot de climax voelt het tempo ook prima, met veel afwisseling tussen intieme expositie en spannende actie. Tijdens en na de climax was ik echter verbaasd dat de film ‘nu al’ eindigde. Het voelde alsof er meer moest komen. Of misschien voelde het doel van Noa’s missie, namelijk zijn clan bevrijden van Proximus en ze thuisbrengen, wel te snel opgelost. Ik hunkerde naar meer, er moest toch nog Ă­ets komen? Ja, een open einde die alles inzet op een vervolg die meer ‘mens’-georiĂ«nteerd is, maar dit deel dan? Misschien hadden we een stuk meer tijd kunnen doorbrengen in de Kingdom, hadden we meer van Proximus en zijn rechterhand moeten zien en kon het achtergrondverhaal van Mae wellicht ook wat meer aandacht krijgen. Op deze manier kon ik gewoon niet voor haar en haar plannen juichen.

Ik kijk uit naar het vervolg waar het open einde van Kingdom naar hunkert, maar hopelijk staat die zelf wel een stuk sterker in zijn schoenen qua identiteit, boodschap en verhaaldoel. Kingdom of the Planet of the Apes staat audiovisueel en choreografisch als een huis, maar het laat ook zien dat het publiek laten smachten naar meer soms teleurstellender uitpakt dan je zou hopen.

Kingdom of the Planet of the Apes is nu te zien in de bioscoop.

Titel genereren

Koninkrijk van de Planeet der Apen Volledige film

Bekijk de volledige film Kingdom of the Planet of the Apes online

Kingdom of the Planet of the Apes Volledige filmstreaming online in HD-720p videokwaliteit

Koninkrijk van de Planeet der Apen Volledige film

Waar kun je de volledige film Kingdom of the Planet of the Apes downloaden?

Bekijk de volledige film Kingdom of the Planet of the Apes

Bekijk de volledige film Kingdom of the Planet of the Apes online

Bekijk Kingdom of the Planet of the Apes volledige film HD 1080p

Koninkrijk van de Planeet der Apen Volledige film

https://kbin.social/m/internet/t/1026153/Kingdom-of-the-Planet-of-the-Apes-2024-Volledige-Film

https://linksome.me/fehe25

https://heylink.me/fehe25/

https://mez.ink/fehe25

https://puvex.taplink.ws

https://bento.me/merrittdayvianfoodfarmsnet

https://navy-owl-g0lkx1.mystrikingly.com

https://heavenlyfarmer.gumroad.com/l/oqskm

Share - Kingdom of the Planet of the Apes (2024) Volledige Film Online Gratis

Support this user by sending bitcoin - Learn more

Follow

0 comments

Be the first to comment!

This post is waiting for your feedback.
Share your thoughts and join the conversation.