Kuinka pysäyttää Amazon Prime automaattinen uusiminen?


Roosa Salmi2023/09/23 04:55
Follow
Kuinka pysäyttää Amazon Prime automaattinen uusiminen?

Me kaikki elämme ma ail massa, joka on pitkälti riippuvainen teknologiasta ja internetistä. Useimmat ihmiset käyttävät nykyään näitä kahta asiaa tehtäviensä suor ittamiseen, elämästään nau ttimiseen ja velvo llisuuksiensa ho itam iseen. Jos olet myös yksi heistä, sinun pitäisi oppia lisää Amazon ja kuinka siitä voi olla hyötyä sinulle.


Se on monikansallinen yritys, joka on erikoistunut teknologian eri osa-alueisiin varmistaakseen, että asiakkaat saavat kaikenlaisia etuja. Tämän seurauksena sinun pitäisi yrittää oppia siitä lisää Amazon tuki tiimin avulla mahdollisimman pian. Jos etsit sovellusta, joka pystyy tarjoamaan sinulle monipuolisen luettelon ohjelmista ja elokuvista suora toistettavaksi, Amazon on sinulle sopiva.

Ei vain, vaan tämän yrityksen avulla voit myös tehdä ostoksia, ohjata kotisi elektroniikkaa ja huolehtia kotitalouden tarpeista laajalla marginaalilla. Se on yksi tärkeimmistä syistä, miksi Amazon on yksi suosituimmista sosiaalisista sivustoista nykyään.

Onko tämä ensimmäinen kerta, kun lataat ja käytät Amazon Primea ja sen ominaisuuksia? Jos vastauksesi on kyllä, et ehkä tiedä mitä tehdä tai mistä aloittaa. Mutta tarkoittaako se, että sinun pitäisi luovuttaa? Ei.


Tällaisina aikoina parasta, mitä voit tehdä, on ottaa yhteyttä Amazon tekniseen tuki tiimiin ja pyytää heiltä ohjeita. He voivat opettaa sinulle jokaisen työkalun käytön ilman vaikeuksia.


Näiden lisäksi on olemassa muutamia vaiheita, jotka voit pitää mielessä, jos haluat pysäyttää Amazon Prime automaattisen uusimisp rosessin. Tarkastellaanpa niitä nyt yksity iskohtaisesti:


1. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata Amazon Prime sovellus älypuhelimellasi tai kannettavalla tietokoneellasi

2. Kun olet kotisivulla, siirry Asetukset valikkoon

3. Uusi luettelo vaiht oehdoista avautuu näytölle, napauta Jäsenyydet ja tilaukset luokkaa

4. Edessäsi avautuu luettelo tilauksista, selaa niitä ja napauta Hallinnoi tilauksia painiketta, joka löytyy haluamasi vaihtoehdon vierestä.

5. Uusi sivu avautuu, napauta linkkiä Advance Controls kohdassa

6. Näyttöön tulee uusi sivu, josta voit tehdä muutoksia vastaavasti


Soita Amazon Asiakaspalvelun Suomi numero välittömästi, jos kohtaat ongelmia yllä olevien vaiheiden noudattamisen aikana.

Alkuperäinen lähde


Aiheeseen liittyvä blogi


Kuinka uusia Amazon Prime jäsenyys?




Share - Kuinka pysäyttää Amazon Prime automaattinen uusiminen?

Support this user by sending bitcoin - Learn more

Follow

0 comments

Be the first to comment!

This post is waiting for your feedback.
Share your thoughts and join the conversation.