Hur installerar jag gratis Avast Antivirus på Windows?


Leena Virta2023/09/12 11:50
Follow

Avast is a free and easily available software that can be used with ease. So it is always beneficial to stay updated with Avast antivirus software and keep your system clean and threat-free.

Hur installerar jag gratis Avast Antivirus på Windows?

Är du alltid bekymrad över ett säkert och höghastighets system? Om så är fallet bör du alltid hålla dig uppdaterad med nödvändiga program som kan hålla ditt system säkert, säkert, energiskt och redo att fungera. Detta uppnås genom att ha bra antivirusprogram installerat på din dator. Avast Antivirus, en plattformsoberoende programvara som har kommit med ett helt paket med antivirusskydd, sökning efter webbhot, Internetskydd och ett moln hanteringsprogram.

Hur man installerar?

Låt oss se det enklare sättet att ladda ner Avast på din Windows Avast Support webbplats


1. Gå till webbplatsen

2. Detta kommer att navigera i din dators operativsystem när det öppnas.

3. Välj alternativet "Gratis nedladdning". Detta tar dig till nedladdningssidan och väljer rätt fil på ditt system. Nedladdningsprocessen kan ta några sekunder att slutföra och visas på din dator.


Obs: Om den här processen misslyckas eller försenas, kommer den att visa ett meddelande "Starta om här" på din nedladdningssida. Klicka på starta om för att bearbeta nedladdningen.

4. En meddelandeflik visas på skärmen med alternativet "Öppna".

5. Klicka på "Avast Exe." fil efter att din fil har öppnats i nedladdningsmappen på ditt system. Den visar några uppmaningar som måste följas.

6. Klicka på "Ja" under uppmaningen. Detta betyder att du samtycker till att fortsätta med programvaran på ditt system.

7. Klicka på "Installera" för att slutföra installationen. Ett dubbelklick på "Fortsätt" avslutar hela installationsprocessen. När det börjar dyka upp på skrivbordet, dubbelklicka på ikonen.


Obs: Om det inte visas automatiskt på skärmen, gå till din Start-meny och skriv Avast och klicka sedan på Avast-ikonen. Det är allt. Din programvara är redo att användas.

Om detta inte händer inom några sekunder, vänligen kontakta Avast tekniska support via deras officiella webbplats


8. Följt av detta, när Avast öppnas i fönstret, i det övre vänstra hörnet, en flik "Status". Detta visar dig olika alternativ, som:


a. Full System Scanner

b. Avtagbar volym skanning anpassad

c. Skanna Home Network Security Scan

d. Schemalagd sökning


9. För den första städningen, klicka på "Fullständig system genomsökning", som noggrant rengör ditt system genom att skanna alla hot, skadlig programvara och virus på din dator.


Obs! Den här skanningen kan ta några minuter till timmar. När skanningen är klar meddelar den dig om några steg att ta. Följ alla instruktioner som ges.


Om detta inte händer inom 4-5 timmar, vänligen kontakta Avast support Sverige nummer via den officiella webbplatsen eller Avast kundtjänst.


Slutsats

Avast är en fritt och lättillgänglig mjukvara som kan användas med lätthet. Så det är alltid fördelaktigt att hålla sig uppdaterad med Avast antivirus program och hålla systemet rent och hotfritt.


Original Source

Share - Hur installerar jag gratis Avast Antivirus på Windows?

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Follow

Support this user by bitcoin tipping - How to tip bitcoin?

Send bitcoin to this address

0 comments