Hoe Gmail-authenticatie met twee factoren uitschakelen?


Madelein Bergen2023/06/28 04:40
Follow
Hoe Gmail-authenticatie met twee factoren uitschakelen?

Heb je een smartphone, laptop of computer die je regelmatig voor meerdere doeleinden moet gebruiken? Als je antwoord ja is, weet je al dat technologie en het internet de wereld waarin we vandaag leven beheersen. Deze twee elementen kunnen u tal van soorten faciliteiten, services en andere functies bieden om uw ervaring met een ruime marge te verbeteren.


U kunt deze echter niet gebruiken als u niet weet in welke applicaties u moet investeren. Een van de eerste socialemediaplatforms die u moet downloaden, is Gmail. Het is een e-mailsoftwareprogramma dat in de technologische wereld is gebracht door een multinationale organisatie genaamd Google.


Het stelt u in staat om berichten te verzenden, vergaderingen te houden, uw merk te adverteren, uw collega's op de hoogte te stellen, enz. Dienovereenkomstig. Daarom moet je je best doen om meer te weten te komen over hoe deze applicatie je leven kan veranderen met de hulp van het Gmail-ondersteunings team wanneer je tijd hebt.


Maak je een moeilijke periode door en probeer je te begrijpen hoe je een ingewikkelde softwaretoepassing zoals Gmail moet downloaden en instellen op het door jou gekozen apparaat? Als dat het geval is, hoeft u zich geen zorgen te maken, aangezien het technische ondersteunings team van Gmail u met succes en efficiƫnt kan helpen bij uw inspanningen.


Als u niet vertrouwd bent met bellen, kunt u ook met hen sms'en, e-mailen of live chatten wanneer u tijd heeft. Deze groep experts is vooraf grondig opgeleid, zodat u zonder verdere overweging uw vertrouwen in hen kunt stellen.


Afgezien daarvan zijn er enkele instructies die u in gedachten moet houden als u de tweefactorauthenticatie van Gmail wilt uitschakelen. Laten we ze nu eens nader bekijken:


1. Het eerste dat u hoeft te doen, is het e-mailprogramma Gmail op uw computer of smartphone installeren en openen

2. Wanneer het hoofdvenster voor je opengaat, tik je op het profielfotopictogram dat je tegenkomt

3. Zodra de volgende lijst met alternatieven op uw scherm verschijnt, selecteert u onmiddellijk het tabblad Instellingen en tikt u vervolgens op Aanmelden bij Google

4. Tik op de tegel Tweestapsverificatie in het volgende venster dat wordt geopend

5. Volg de instructies op de volgende pagina om aan uw eisen te voldoen


U kunt het bellen Gmail support Nederland nummer van als u een van de bovenstaande stappen niet begrijpt.


Gerelateerd artikel :- Verbinding maken met het ondersteunings team van Gmail ?


Originele Bron


Share - Hoe Gmail-authenticatie met twee factoren uitschakelen?

Support this user by sending bitcoin - Learn more

Follow

0 comments

Be the first to comment!

This post is waiting for your feedback.
Share your thoughts and join the conversation.