Hoe Gmail-profielfoto toevoegen?


Helene Ekre2023/06/07 07:02
Follow

Heeft u een smartphone, laptop of computer waar u niet zonder kunt omdat u deze regelmatig voor meerdere doeleinden nodig heeft? Als uw antwoord ja is, weet u al dat als u uw apparaat niet uitrust met een internetverbinding, u niet de meest relevante resultaten kunt krijgen. Als je dat eenmaal hebt gedaan, moet je meer weten over geschikte applicaties en deze onmiddellijk downloaden.


Een van de meest betrouwbare softwareprogramma's die u zo snel mogelijk op het door u gekozen apparaat moet installeren, is Gmail. Het is een softwaretoepassing voor e-mailen die is gemaakt door een multinational genaamd Google om zijn klanten dienovereenkomstig te ondersteunen.


Het stelt u in staat om zonder enige moeite contact op te nemen met elk individu op de planeet, waar ze ook zijn, vergaderingen te organiseren, reclame te maken voor uw merk, enz. Daarom moet u er rekening mee houden dat u zo snel mogelijk meer wilt weten over hoe de functies werken met de hulp van het Gmail-ondersteuningsteam.


Is dit een van de eerste keren dat u probeert een multifunctioneel e-mailprogramma zoals Gmail op uw computer, laptop of smartphone te installeren en in te stellen? Als uw antwoord ja is, weet u misschien niet zeker wat u moet doen of waar u moet beginnen.


Betekent dit echter dat u uw eisen en voorkeuren moet opgeven? Nee. Dat komt omdat het technische ondersteuningsteam van Gmail u kan begeleiden, afhankelijk van uw gemak. Je kunt ze bellen, sms'en, e-mailen of live chatten wanneer je tijd hebt, aangezien ze de hele dag beschikbaar zijn.


Verder zijn er een paar stappen die u kunt volgen als u uw foto aan het profiel wilt toevoegen. Laten we ze nu eens nader bekijken:


Het eerste dat u hoeft te doen, is de Gmail toepassing openen en inloggen op uw profiel

Zodra u zich op de startpagina bevindt, tikt u op het profielfotopictogram en selecteert u vervolgens Uw Google-account beheren

Tik op het tabblad Persoonlijke info in de nieuwe lijst met beschikbare opties en selecteer vervolgens Foto

Tik op de tegel Profielfoto en volg de instructies op het scherm om een ​​foto toe te voegen

Tik op het tabblad Profielfoto instellen dat u tegenkomt


U kunt het ondersteuningsnummer van Gmail bellen Belgie voor meer informatie over dit onderwerp.


Originele Bron


Share - Hoe Gmail-profielfoto toevoegen?

Support this user by sending bitcoin - Learn more

Follow

0 comments

Be the first to comment!

This post is waiting for your feedback.
Share your thoughts and join the conversation.