Kuinka poistaa Avast-ilmoitukset käytöstä?


Nameless2023/05/31 11:31
Follow

Jos haluat elää planeetalla, joka on pakkomielle tekniikasta ja Internetistä, sinun on investoitava asianmukaisiin virustorjuntaohjelmiin, kuten Avast.

Saatat kohdata erilaisia ​​turvajärjestelmiä teknologiamaailmassa nykyään, mutta tämä on paras, koska se parantaa käyttömukavuuttasi huomattavasti.


Se on varustettu kaikilla parhailla työkaluilla ja palveluilla, jotta et joudu vaikeuksiin millään tavalla. Tämän seurauksena sinun pitäisi tietää mahdollisimman pian enemmän siitä, kuinka tämä sovellus voi parantaa asioitasi Avast tuki tiimin avulla.


Yksi tärkeimmistä syistä, miksi sinun kannattaa valita tämä suojausohjelma muihin verrattuna, on se, että sillä on kätevä ja helppokäyttöinen käyttöliittymä, joka lisää tehokkuuttasi huomattavasti. Ei vain sitä, vaan siinä on myös lukuisia edullisia lisätietoturvatuotteita, jotka tekevät asioista paremmin sinulle vastaavasti.


Riippumatta siitä, kuka olet tai kuinka hyvin olet perehtynyt teknologiaan ja Internetiin, on aivan luonnollista, että Avast kaltaisen virustorjuntaohjelmiston asentaminen ja määrittäminen on haastavaa, jos tämä on ensimmäinen kerta. Tarkoittaako se kuitenkin, että sinun on luovuttava? Ei.


Tämä johtuu siitä, että Avast tekninen tuki tiimi on täällä tarjotakseen sinulle vinkkejä, ehdotuksia ja ratkaisuja aina, kun tarvitset niitä. Jos et ole tyytyväinen puheluihin, voit myös lähettää heille tekstiviestejä, lähettää sähköpostia tai keskustella live-chatissa mieltymystesi mukaan.


Muuta kuin, on muutamia ohjeita, jotka sinun tulee pitää mielessä, jos haluat poistaa Avast-ilmoitukset käytöstä. Tarkastellaanpa niitä nyt yksityiskohtaisesti:


1.       Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on ladata Avast suojausjärjestelmä ja kirjautua sisään profiiliisi

2.       Kun löydät itsesi sovelluksen kotisivulta, avaa kohtaamasi valikkoikkuna

3.       Uusi sivu avautuu edessäsi, napauta kohtaa Asetukset-välilehti, jonka löydät

4.       Napauta Yleiset-ruutua seuraavasta avautuvasta luokasta ja valitse sitten Ilmoitukset

5.       Poista se käytöstä seuraavasta ikkunasta


Soita Avast tukinumeroon, jos haluat saada lisätietoja.


Alkuperäinen lähde

 

Share - Kuinka poistaa Avast-ilmoitukset käytöstä?

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Follow

Support this user by bitcoin tipping - How to tip bitcoin?

Send bitcoin to this address

0 comments