Hoe Canon printer verbinden met wifi?


esmay2023/05/26 11:08
Follow
Hoe Canon printer verbinden met wifi?

Printers zijn een essentieel onderdeel van het bedrijf. Tegenwoordig gebruiken veel thuiswerkende gebruikers echter ook printers voor werkdoeleinden. Als u op zoek bent naar een printer voor regelmatig gebruik met bijgewerkte functies, Canon is het toonaangevende merk dat printers voor alle doeleinden aanbiedt. Canon printers zijn de beste tools om afbeeldingen af ​​te drukken vanaf je tablet, pc of smartphone. Ze bieden ook aanvullende diensten, zoals het scannen van documenten en het kopieren van afbeeldingen.


Het beste deel van het gebruik van een Canon printer is dat deze wordt geleverd met een Wi-Fi-verbindings functie. U kunt op de meeste modernere modellen verbinding maken met Wi-Fi, waardoor er geen kabels nodig zijn om deze met de printer te verbinden. Het hebben van Wi-Fi connectiviteit met de printer maakt het werk gemakkelijk. Zonder kabels maakt het de communicatie tussen pc's en mobiele apparaten mogelijk. Gebruikers die nieuw zijn met deze printer, kunnen het echter een uitdaging vinden om de Canon printer met wifi te verbinden. Als u met hetzelfde probleem wordt geconfronteerd, kunt u het beste gebruikmaken van de ondersteuning van Canon.


Door de wifi met de Canon printer te verbinden, is het grootste deel van uw afdrukwerk handig. U kunt het Canon ondersteunings nummer op de officiele website krijgen om verbinding te maken.


Laten we eens kijken hoe u een Canon printer kunt verbinden met Wi-Fi-

Voordat u via Wi-Fi documenten of afbeeldingen via uw printer verzendt, moet u controleren of de printer en het apparaat waarop het document staat met hetzelfde Wi-Fi netwerk zijn verbonden.


Zorg er daarom voor dat je voor al je apparaten dezelfde wifi-verbinding gebruikt en weet welke je gebruikt.


Stap 1- Verbind Wi-Fi met uw printer via WPS.

Om deze methode te gebruiken, moet u controleren of uw router een WPS-knop heeft. Zorg ervoor dat het beveiligings protocol van de router, dat WPA of WPA2 zou moeten zijn, correct is.


De eerste stap is om te controleren of alles is ingeschakeld en naar behoren functioneert. Het apparaat waarmee u het document bezorgt en uw Canon printer moeten zijn ingeschakeld. Controleer nu of uw router is ingeschakeld en een solide internet verbinding heeft.


Stap 2- Druk nu op de WPS-knop

Controleer de router en druk op de WPS knop. Ga naar de startknop op uw printer en klik op "Wi-Fi" voordat u op de LAN instellingen drukt en op OK klikt.


Stap 3- Maak verbinding met wifi

Uw Canon printer gaat op zoek naar een Wi-Fi-netwerk. Klik op uw Wi-Fi-naam in de lijst die verschijnt en voer vervolgens het wachtwoord in. Wacht een paar minuten totdat de functie is uitgevoerd. Zodra de printer verbinding heeft met wifi, bent u klaar.


De kans is groot dat de printer geen documenten kan afdrukken, zelfs niet nadat hij verbinding heeft gemaakt met wifi. Het beste is om verbinding te maken met Canon ondersteuning voor realtime assistentie.


U kunt het bellen Canon Nederland ondersteuningsnummer als u er meer over wilt weten.

 

Gerelateerde Links

Hoe Canon Printer Wi-Fi uit te schakelen?

 

Originele bron

Share - Hoe Canon printer verbinden met wifi?

Follow esmay to stay updated on their latest posts!

Follow

0 comments

Be the first to comment!

This post is waiting for your feedback.
Share your thoughts and join the conversation.