Hoe Norton Password Manager uitschakelen?


shenvan2023/05/26 08:20
Follow

Heeft u onlangs een laptop, smartphone of computer aangeschaft en wilt u deze goed en goed beveiligen? Als uw antwoord ja is, moet u zich vooral concentreren op het downloaden van een antivirus software programma zoals Norton, dat is uitgerust met de beste tools.


Zodra u dit doet, kunt u uw apparaat zonder problemen beschermen tegen allerlei technologische bedreigingen, zoals virussen, gevaarlijke hackers, malware, enz. Daarom moet u eraan denken om er meer over te weten te komen met de hulp van het Norton ondersteunings team zodra u tijd heeft.


Ongeacht het type gadget dat u probeert te beveiligen, dit software programma zal eersteklas tools en faciliteiten kunnen bieden. Het beschermen van uw apparaat is een belangrijk onderdeel van de wereld van vandaag, omdat de meeste mensen tegenwoordig al hun documenten, geld en andere informatie op hen opslaan. Daarom moet u Norton downloaden en installeren zodra u tijd heeft.


Maakt u een moeilijke periode door terwijl u probeert te begrijpen hoe u de multi functionele tools en services van een antivirusprogramma zoals Norton kunt downloaden en instellen, aangezien dit uw eerste keer is? Als uw antwoord ja is, kunt u het beste contact opnemen met het technische ondersteunings team van Norton wanneer u maar kunt.


Het is omdat dit team van professionals grondig is opgeleid om u te voorzien van suggesties, tips, trucs, enz. U kunt ze bellen, sms'en, e-mailen of live chatten wanneer u tijd heeft. Verder zijn er een paar stappen die u moet kennen als u de wachtwoord beheerder van Norton wilt uitschakelen. Laten we ze nu eens nader bekijken:


Het eerste dat u hoeft te doen, is het Norton-beveiligings programma op uw computer of smartphone openen


Wanneer u zich op de startpagina bevindt, tikt u op het tabblad Instellingen dat u tegenkomt


Er wordt een nieuwe pagina voor u geopend, tik op de tegel Mijn gegevens en selecteer vervolgens Norton Password Manager verwijderen


Er verschijnt een pagina Manager verwijderen op uw scherm. Bevestig uw actie door op de knop Ja te tikken


Sla de wijzigingen op en sluit het venster


U kunt Bellen Norton Nederland ondersteunings nummer wanneer u in de problemen komt.


Originele Bron


Gerelateerde Zoekopdrach - Hoe Norton-abonnement activeren?

Share - Hoe Norton Password Manager uitschakelen?

Support this user by sending bitcoin - Learn more

Follow

0 comments

Be the first to comment!

This post is waiting for your feedback.
Share your thoughts and join the conversation.