Enable push notifications?

Enable push notifications?

Hoe de “Aw Snap” -fout in Google Chrome op te lossen?


ravensmith2023/05/25 05:02
Follow

Een van de meest gebruikte webbrowsers, Google Chrome, maakt browsen gemakkelijk. Maar dat betekent niet dat het vrij is van fouten. Veel gebruikers komen een “Aw, Snap!” foutpagina bij het laden van bepaalde websites. U vraagt ​​zich af hoe u uw internetbestemming kunt bereiken, omdat de fout dubbelzinnig is.

Hoe de “Aw Snap” -fout in Google Chrome op te lossen?

Een van de meest gebruikte webbrowsers, Google Chrome, maakt browsen gemakkelijk. Maar dat betekent niet dat het vrij is van fouten. Veel gebruikers komen een “Aw, Snap!” foutpagina bij het laden van bepaalde websites. U vraagt ​​zich af hoe u uw internetbestemming kunt bereiken, omdat de fout dubbelzinnig is. Er kunnen veel redenen zijn voor dit probleem. Als u dit bericht tegenkomt, kunt u het beste contact opnemen met het Bellen Google Nedarland voor hulp.


Google Chrome kan, net als andere browsers, met dit soort problemen te maken krijgen. Het is dus het beste om klaar te zijn met enkele stappen om dit probleem op te lossen en het Google-nummer bij de hand te hebben. Hieronder staan ​​de stappen om de Aw Snap-fout in Google Chrome op te lossen.


Probeer de pagina opnieuw te laden

Soms is de “Aw, Snap!” foutpagina kan worden verwijderd door simpelweg de pagina te vernieuwen die u probeert te openen. Het beste wat u kunt doen, is klikken op de knop Opnieuw laden in de linkerbovenhoek van uw browserpagina.


Als alternatief kunt u, afhankelijk van uw platform, onderstaande sneltoetsen gebruiken:


Druk op de F5-toets of Ctrl + R in Windows.
Druk op de toetsen Command + R op een Mac.
Gebruik de sneltoets Ctrl + R of de F5-toets op Linux.
U moet controleren of de “Aw, Snap!” fout verschijnt opnieuw of als u de webpagina kunt openen na het vernieuwen. Ga door met het debuggen met behulp van de onderstaande technieken als u de fout nog steeds krijgt.


Controleer je internetverbinding

Vaak kan uw zwakke internetverbinding de oorzaak van de fout zijn. Schakel dus uw wifi-router uit en weer in om te controleren of het probleem is opgelost


Incognitomodus gebruiken

Wanneer u op internet surft met de incognitomodus van Google Chrome, zijn er geen cachegeheugen, cookies of browsegeschiedenis. Door dit te doen, kunt u mogelijk toegang krijgen tot verschillende websites zonder de “Aw, Snap!” foutmelding.


Volg deze instructies om te browsen in de incognitomodus.

Klik op het pictogram Meer (weergegeven door drie verticaal geplaatste punten) in Google Chrome.


Selecteer in het contextmenu Nieuw incognitovenster. U wordt geïnformeerd dat u incognito browst in een nieuw venster dat wordt geopend.


Alle caches en cookies uit de browser wissen

Open Google Chrome, selecteer Meer in het menu en selecteer vervolgens Meer hulpprogramma’s. Klik hier op de knop Browsegegevens wissen.


Zorg ervoor dat Alle tijd is geselecteerd voor het Tijdbereik. Door dit te doen, kunt u erop vertrouwen dat Google Chrome geen cachebestanden heeft en er geen potentieel problematische gegevens achterblijven.


U kunt deze stappen volgen en als het probleem zich blijft voordoen, kunt u contact opnemen met het ondersteuningsteam van Google.


originele bron


Gerelateerd artikel

Hoe de Google Play Store-fout op te lossen?


Follow

Support this user by bitcoin tipping - How to tip bitcoin?

Send bitcoin to this address

0 comments