Enable push notifications?

Enable push notifications?

Hoe omleidingsfout in Google Search Console op te lossen?


Abellona2023/05/19 04:42
Follow

Het is onaangenaam om een omleidings fout te zien in uw Google Search Console-pagina-indexe rings rapport. Er zijn verschillende redenen waarom Google deze fout zou melden. In dit artikel bekijken we de belangrijkste oorzaken van dit probleem in Search Console, samen met oplossingen.


Omleiding is het basisprobleem in de Google-zoekconsole. Simpel gezegd, een omleidingsketen is een reeks van te veel omleidingen waardoor Google ze niet kan volgen. Bedenk dat de pagina die u wilt omleiden testsite.com/urla is en dat de pagina die u uw gebruikers wilt laten omleiden testsite.com/urlc is. Het is het beste om de omleiding van URL A naar URL C te configureren. Er zijn echter omstandigheden waarin u gebruikers naar testsite.com/urlb kunt sturen vaar URL C (voornamelijk vanwege CMS-problemen).


Omleidings fouten kunnen ertoe leiden dat u uw bezoekers kwijtraakt. Als er een veel voorkomend probleem is met omleiden in Google, kunt u het beste contact opnemen met het ondersteuningsteam van Google. Er kunnen veel redenen zijn voor het reguliere omleidings bericht.


Voer "htttps" in plaats van "https" in

"wwww." invoeren in plaats van "www."

Voltooi spelfouten van URL's.

 

Als Google op enig moment een 404-pagina tegenkomt terwijl het omleidings proces bezig is, zal Google de situatie negeren en de gebruiker een omleidings fout geven. Het is verstandig om het Google-nummer bij de hand te hebben om ervoor te zorgen dat u realtime hulp krijgt van het team.

Omleidings fouten in Google Search Console oplossen

De eerste stap is het lokaliseren en oplossen van elk omleidings probleem op uw site als u de omleidings fouten wilt corrigeren die Google Search Console voor u heeft geïdentificeerd.


Voer uw 'redirects'-instellingen in nadat u bent ingelogd op uw CMS. Een lijst met alle omleidingen die momenteel actief zijn, vindt u hier.


Kijk of een van deze omleidingen resulteert in 404 pagina's. Wordt u eindeloos doorgestuurd van de ene naar de andere pagina? Controleer ook of URL's onjuist zijn gestructureerd of verkeerd zijn gespeld. Als dit het geval is, moet u deze adresseren voordat u de omleidings lijst opnieuw indient bij GSC en uw site.


Bovendien kunt u uw website aanmelden bij een crawler zoals Screaming Frog of Sitebulb. U krijgt dan een lijst met URL's om te controleren volgens de responscode of om te zoeken naar gevallen van spelfouten.

 

Al deze stappen kunnen tijdrovend zijn en u krijgt misschien niet het verkeerde resultaat. Het beste is dus om het Bellen Google Nederland ondersteunings team te voor de beste hulp.


Orignele bron


Gerelateerde Zoekopdrach - Hoe Google Error 404 op te lossen voor eenvoudig gebruik?

Follow

Support this user by bitcoin tipping - How to tip bitcoin?

Send bitcoin to this address

0 comments