Kuinka rajoittaa Avast-suorittimen käyttöä?


Nameless2023/04/21 04:35
Follow

Kaikilla planeetan ihmisillä on nykyään älypuhelin, kannettava tietokone tai tietokone, jota he käyttävät säännöllisesti monenlaisiin vaatimuksiin ja ongelmiin.

Kuinka rajoittaa Avast-suorittimen käyttöä?

Kaikilla planeetan ihmisillä on nykyään älypuhelin, kannettava tietokone tai tietokone, jota he käyttävät säännöllisesti monenlaisiin vaatimuksiin ja ongelmiin. Kun varustat järjestelmäsi Internet-yhteydellä, voit lisätä käyttömukavuuttasi ja etujasi huomattavasti.


Sinun tulee kuitenkin myös varmistaa, että suojaat laitettasi verkosta, koska virukset, haittaohjelmat ja hakkerit voivat tunkeutua järjestelmääsi vaivattomasti näinä päivinä. Voit tehdä sen Avastin kaltaisen virustorjuntaohjelman avulla, jos haluat saada parhaat edut.


Tämä sovellus pystyy suojaamaan tietokonettasi, kannettavaa tietokonettasi tai älypuhelinta kaikin mahdollisin tavoin. Tämän seurauksena sinun tulee yrittää parhaasi saadaksesi lisätietoja siitä, miten se toimii Avast-tukitiimin avulla mahdollisimman pian. Yksi tärkeimmistä syistä, miksi sinun kannattaa valita tämä turvajärjestelmä, on se, että siinä on tehokas ja luotettava käyttöliittymä, joten voit hyödyntää sitä ilman lisähaasteita.


Onko tämä ensimmäisiä kertoja, kun yrität ladata ja asentaa virustorjuntaohjelmiston, kuten Avast, haluamallesi laitteelle? Jos vastauksesi on kyllä, et ehkä ymmärrä, kuinka saada parhaat hyödyt.


Tällaisina aikoina tärkein asia, jonka sinun pitäisi tehdä, on puhua Avast teknisen tukitiimin kanssa välittömästi. Sinun tarvitsee vain soittaa, lähettää tekstiviesti, lähettää sähköpostia tai keskustella live-chatissa heidän kanssaan aina kun sinulla on aikaa.


Sen lisäksi sinun on noudatettava muutamia vaiheita, jos haluat rajoittaa sovelluksen suorittimen käyttöä. Tarkastellaanpa niitä nyt yksityiskohtaisesti:


1. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata Norton-suojaussovellus älypuhelimellasi tai tietokoneellasi

2. Kun löydät itsesi pääikkunasta, siirry kohtaamasi Valikko-osioon

3. Siirry Asetukset-välilehteen uudelta avautuvalta sivulta ja valitse sitten Vianmääritys

4. Napauta Muokkaa komentoja -laattaa, joka löytyy uudelta sivulta

5. Edessäsi avautuu uusi sivu, jossa on useita vaihtoehtoja, napauta CPU:n käyttö ja poista sitten valintaruudut työkaluista, joita et tarvitse

6. Napauta Muuta ja napsauta Kyllä vahvistaaksesi


Voit soittaa Avast tuki suomi, jos et ymmärrä mitä tahansa tässä blogissa annettuja ohjeita.


alkuperäinen lähde

Share - Kuinka rajoittaa Avast-suorittimen käyttöä?

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Follow

Support this user by bitcoin tipping - How to tip bitcoin?

Send bitcoin to this address

0 comments