Enable push notifications?

Enable push notifications?

Hoe Norton Password Manager inschakelen?


shenvan2023/04/20 05:17
Follow

Het kan tegenwoordig een uitdaging zijn om op zoek te gaan naar een geschikt en eersteklas antivirus software programma, omdat er zoveel opties beschikbaar zijn. Sinds de introductie van technologie en internet zijn mensen in grote mate afhankelijk geworden van computers, laptops of smartphones.


Hoewel dit aspect u in staat stelt uw doelstellingen snel te bereiken, maakt het het ook moeilijk voor u om uzelf te beschermen, aangezien virussen, malware en hackers uw systeem snel kunnen binnendringen. Daarom is het eerste dat u moet doen nadat u een technologisch apparaat hebt gekocht, een antivirus software toe passing zoals Norton downloaden.


Het is een type programma dat het voor u efficiënt maakt om uw informatie, inhoud, gegevens, geld en andere dingen die op uw systeem zijn opgeslagen dienovereenkomstig te beschermen. Daarom moet u uw best doen om zo snel mogelijk meer te weten te komen over hoe het werkt met de hulp van het Norton-ondersteuningsteam. Niet alleen dat, maar u kunt ook investeren in aanvullende beveiligings producten om uw beschermingsniveau te verbeteren.


Vindt u het moeilijk om te begrijpen hoe u de hulp programma's van een ingewikkelde anti virus toe passing zoals Norton op uw apparaat kunt downloaden en instellen?


Als uw antwoord ja is, hoeft u zich geen zorgen te maken, aangezien de klantenservice van Norton hier is om u op de juiste manier te begeleiden.


Ze zijn goed opgeleid en opgeleid, dus u kunt hun suggesties zonder verdere overweging vertrouwen. Het technische ondersteuningsteam van Norton is voor uw gemak beschikbaar via sms, tele foongesprekken, e-mails en livechat.


Afgezien daarvan zijn er enkele instructies die u moet leren als u de functie voor wachtwoordbeheer wilt inschakelen. Laten we ze nu eens nader bekijken:


Het eerste dat u hoeft te doen, is de Norton-antivirus software op uw systeem openen en aanmelden


Het volgende dat u hoeft te doen, is Chrome openen op het door u gekozen apparaat en naar het tabblad Aanpassing gaan


Tik op het Control Google Chrome-pictogram dat u vindt in de lijst met alternatieven die u op de nieuwe pagina wordt aangeboden


Ga naar het tabblad Instellingen op de vorige pagina en selecteer Extensies


Tik op Norton Password Manager en selecteer vervolgens de knop Inschakelen die u tegenkomt


U kunt Bellen Norton Nederland ondersteunings nummer als u andere informatie wenst.


Originele Bron


Gerelateerde Zoekopdrach - Hoe Norton-abonnements waarschu wingen verwijderen?

Follow

Support this user by bitcoin tipping - How to tip bitcoin?

Send bitcoin to this address

0 comments