Kuinka poistaa laite Amazon Primesta?


olavirinne2023/04/20 04:57
Follow

Teknologiayrityksen etsiminen, joka pystyy tarjoamaan sinulle kaikenlaisia sovelluksia ja apua, on haastavaa, koska saatavilla on nykyään niin paljon. Jos kuitenkin haluat saada parhaat edut, sinun tulee ladata ja rekisteröityä Amazoniin mahdollisimman pian.


Se on yksi tämän hetken suosituimmista ja merkittävimmistä organisaatioista planeetalla, koska se kiinnittää käyttäjiinsä laajalti huomiota. Tämän seurauksena saatat saada lisätietoja siitä, kuinka sen eri ominaisuudet voivat auttaa sinua Amazon-tukitiimin ohjauksessa mahdollisimman pian.


Riippumatta siitä, minkä tyyppistä toimitilaa etsit, tämä yritys pystyy tarjoamaan sinulle ne kaikki lyhyessä ajassa. Voit myös sijoittaa sen tekoälylaitteisiin, jos haluat ohjata kotisi lukuisia laitteita äänikomennoilla. Amazon antaa sinun myös suoratoistaa videoita, katsella ohjelmia, ostaa asioita jne. ohjelmistojensa avulla vaivattomasti.


Riippumatta siitä, kuka olet tai kuinka hyvin olet perehtynyt teknologiaan ja verkkoon, Amazonin kaltaisen sovelluksen lataaminen ja määrittäminen voi silti olla erittäin vaikeaa, jos tämä on ensimmäinen kerta.


Onko se kuitenkin tarpeeksi hyvä syy luovuttaa? Ei. Tämä johtuu siitä, että Amazonin tekninen tukitiimi voi tehdä siitä tehokkaan, jotta voit parantaa käyttömukavuuttasi. He voivat tarjota sinulle vinkkejä, ehdotuksia ja ratkaisuja lyhyessä ajassa.


Sen lisäksi on muutamia ohjeita, joita sinun tulee noudattaa, jos haluat poistaa laitteen Amazon Primesta. Tarkastellaanpa niitä nyt yksityiskohtaisesti:


Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on ladata ja kirjautua sisään Amazon Prime -tiliisi


Kun löydät itsesi pääikkunasta, siirry kohtaamasi Asetukset-välilehteen


Napauta Hallitse sisältöäsi ja laitteitasi -laattaa, joka löytyy seuraavalta sivulta


Saat uuden luettelon vaihtoehdoista. Valitse Laitteet-luokka, jonka löydät


Valitse laite, jonka haluat poistaa ja napauta Peruuta rekisteröinti


Voit soittaa Amazon tuki Suomi numeroon, jos et pysty suorittamaan mitään yllä olevista vaiheista.


Alkuperäinen Lähde


Aiheeseen liittyvähaku - Parhaat tavat ratkaista Amazon-ongelma

Share - Kuinka poistaa laite Amazon Primesta?

Support this user by sending bitcoin - Learn more

Follow

0 comments

Be the first to comment!

This post is waiting for your feedback.
Share your thoughts and join the conversation.