Hoe een apparaat van Amazon Prime te verwijderen?


sydney beeke2023/04/20 04:46
Follow

Het zoeken naar een technologie bedrijf dat u alle soorten toepassingen en hulp kan bieden, is een uitdaging, aangezien er tegenwoordig zoveel beschikbaar zijn. Als u echter de beste voordelen wilt krijgen, moet u zo snel mogelijk downloaden en aanmelden bij Amazon.

Het is tegenwoordig een van de meest populaire en belangrijke organisaties ter wereld, omdat het met een ruime marge aandacht besteedt aan zijn gebruikers. Als gevolg hiervan kunt u zo snel mogelijk meer te weten komen over hoe de verschillende functies u kunnen helpen met de begeleiding van het Amazon-ondersteunings team.

Het maakt niet uit naar welk type faciliteit u op zoek bent, dit bedrijf zal u ze allemaal binnen een korte periode kunnen bieden. U kunt ook investeren in de apparaten voor kunstmatige intelligentie als u de vele gadgets in uw huis met spraakopdrachten wilt bedienen. Amazon stelt je ook in staat om moeiteloos video's te streamen, shows te bekijken, dingen te kopen, enz. Met behulp van zijn software programma's.

Het maakt niet uit wie je bent of hoe goed je thuis bent in technologie en internet, het kan nog steeds erg moeilijk zijn om een applicatie als Amazon te downloaden en in te stellen als dit je eerste keer is.

Maar is dat een goede reden om op te geven? Nee. Dat komt omdat het technische ondersteunings team van Amazon het voor u efficiƫnt kan maken om uw gemak te vergroten. Zij kunnen u binnen korte tijd voorzien van tips, suggesties en oplossingen.

Verder zijn er enkele instructies die u moet volgen als u een apparaat van Amazon Prime wilt verwijderen. Laten we ze nu eens nader bekijken:


Het eerste dat u hoeft te doen, is downloaden en inloggen op uw Amazon Prime-account


Zodra u zich in het hoofdvenster bevindt, gaat u naar het tabblad Instellingen dat u tegenkomt


Tik op de tegel Uw inhoud en apparaten beheren die u op de volgende pagina vindt


U krijgt een nieuwe lijst met alternatieven. Selecteer de categorie Apparaten die u zult vinden


Selecteer het apparaat dat u wilt verwijderen en tik op Afmelden

U kunt Bellen Amazon Nederland ondersteunings nummer als u een van de bovenstaande stappen niet kunt voltooien.

Originele Bron

Gerelateerde Zoekopdrach - De beste manieren om een probleem met Amazon op te lossen

Share - Hoe een apparaat van Amazon Prime te verwijderen?

Support this user by sending bitcoin - Learn more

Follow

0 comments

Be the first to comment!

This post is waiting for your feedback.
Share your thoughts and join the conversation.