Hoe YouTube-advertenties inschakelen?


Selinay2023/04/20 04:41
Follow

Het maakt niet uit wie je bent of hoeveel je internet gebruikt, misschien heb je af en toe entertainment nodig om je alledaagse levensstijl te doorbreken. Een van de beste manieren om dit te doen, is met behulp van een efficiënt video streaming platform zoals YouTube.

Dit software programma is beschikbaar op alle apparaten en services, waardoor u gemakkelijk toegang hebt tot de tools. Daarom moet je zo snel mogelijk je best doen om erachter te komen hoe het werkt met de hulp van het YouTube-ondersteunings team. Als u eenmaal weet hoe u de functies kunt gebruiken, kunt u uw ervaring en comfort met een ruime marge verbeteren.

Een andere reden waarom u YouTube zou moeten downloaden, is dat het u veranderlijke faciliteiten biedt, waardoor u zonder problemen aan uw eisen kunt voldoen. Niet alleen dat, maar als je geïnteresseerd bent in het uploaden van je video's, moet je dit streaming platform selecteren zodra je tijd hebt.

Heb je het moeilijk om erachter te komen hoe je een efficiënt software programma zoals YouTube op je favoriete apparaat kunt installeren en instellen? Als je antwoord ja is, is het belangrijkste dat je moet doen, wanneer je tijd hebt, contact opnemen met het technische ondersteunings team van YouTube.

Als u niet vertrouwd bent met bellen, kunt u ook besluiten om met hen te sms'en, e-mailen of live te chatten. Al deze aspecten zullen zonder enige moeite bijdragen aan uw gemak. Verder zijn er een paar stappen die u in gedachten moet houden als u YouTube-advertenties wilt inschakelen. Laten we ze nu eens nader bekijken:


Het eerste dat u hoeft te doen, is het YouTube-programma openen en inloggen op uw account


Wanneer u zich in het hoofdvenster bevindt, tikt u op het profiel foto pictogram en selecteert u vervolgens YouTube Studio


Tik op de tegel Inhoud in het linkermenu dat u tegenkomt en selecteer de video waarvoor u advertenties wilt inschakelen


Open de Menu-optie op de nieuwe pagina die wordt geopend en selecteer Inkomsten genereren


Tik op de knop Aan die u zult vinden en druk vervolgens op de knop Toepassen om de functie in te schakelen

Je kunt Bellen YouTube Nederland ondersteunings nummer als je nog vragen hebt.

Originele Bron

Gerelateerde Zoekopdrach - Hoe YouTube-video’s te downloaden in UC Browser voor pc

 

Share - Hoe YouTube-advertenties inschakelen?

Support this user by sending bitcoin - Learn more

Follow

0 comments

Be the first to comment!

This post is waiting for your feedback.
Share your thoughts and join the conversation.