Kuinka lopettaa Amazon Prime -jäsenyytesi?


olavirinne2023/03/30 06:31
Follow

Me kaikki olemme osa maailmaa, jossa tarvitsemme teknologian ja Internetin apua selviytyäksemme päivästä.

Me kaikki olemme osa maailmaa, jossa tarvitsemme teknologian ja Internetin apua selviytyäksemme päivästä. Nämä kaksi elementtiä helpottavat ongelmiasi ja auttavat sinua huolehtimaan tarpeistasi ja mieltymyksistäsi. Tarvitset kuitenkin hyödyllisten sovellusten, kuten Amazonin, apua tehdäksesi niin.


Olet ehkä jo kuullut tästä organisaatiosta, koska se on yksi tämän päivän planeetan suosituimmista ja merkityksellisimmistä. Tämän seurauksena sinun tulee yrittää parhaasi saadaksesi lisätietoja siitä Amazon-tukitiimin avulla aina kun sinulla on aikaa. Kun olet oppinut hyödyntämään tämän ohjelmiston tarjoamia lukuisia työkaluja, voit saavuttaa parhaat tulokset ilman vaikeuksia.


Ei vain sitä, vaan Amazon tarjoaa sinulle myös huippuluokan tietoturvan ja suojauksen, jotta et joudu vaikeuksiin. Voit käyttää Amazonin tarjoamia palveluita tehdäksesi ostoksia, hallita gadgetejasi, katsella elokuvia, suoratoistaa videoita jne. ilman vaikeuksia. Siten voit hankkia edistyneimmät palvelut ja vähentää tulevien esteiden todennäköisyyttä laajalla marginaalilla.


Onko tämä ensimmäisiä kertoja, kun olet yrittänyt ladata ja asentaa ohjelmistosovelluksen, kuten Amazonin, älypuhelimeesi, kannettavaan tietokoneeseen tai tietokoneeseen? Jos vastauksesi on kyllä, et ehkä ole varma mitä tehdä tai mistä aloittaa.


Mutta tarkoittaako se, että sinun on luovuttava vaatimuksistasi? Ei. Tämä johtuu siitä, että Amazonin tekninen tukitiimi on valmis koko päivän opastamaan sinua pyrkimyksissäsi. Riippumatta siitä, millaista hämmennystä sinulla on, tämä ammattilaistiimi auttaa sinua ratkaisemaan ne lyhyessä ajassa.


Tämän lisäksi sinun on noudatettava muutamia vaiheita, jos haluat lopettaa Amazon prime -jäsenyytesi. Tarkastellaanpa niitä nyt yksityiskohtaisesti:


Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on ladata Amazon Prime -sovellus ja kirjautua sisään profiiliisi


Kun löydät itsesi ohjelman kotisivulta, siirry kohtaamasi Asetukset-välilehteen


Näyttöön tulee luettelo vaihtoehdoista, napauta Amazon Prime Membership -laattaa


Napauta Lopeta jäsenyys -välilehteä, joka löytyy sinulle tarjotusta uudesta vaihtoehtoluettelosta


Seuraa näytön ohjeita, jotka ovat käytettävissäsi


Voit Soita Amazon tuki Suomi numeroon, jos haluat lisätietoja tämän sovelluksen työkaluista.


Originele Bron


Muu aiheeseen liittyvä blogi - Kuinka asettaa rajoituksia Amazon Fire -tabletille?

Share - Kuinka lopettaa Amazon Prime -jäsenyytesi?

Support this user by sending bitcoin - Learn more

Follow

0 comments

Be the first to comment!

This post is waiting for your feedback.
Share your thoughts and join the conversation.