Enable push notifications?

Enable push notifications?

HOE OUDERLIJK TOEZICHT VAN AMAZON UIT TE SCHAKELEN?


sydney beeke2023/03/10 05:02
Follow

Bellen Amazon.nl Nederland Telefoonnummer

De meeste mensen op de planeet hebben vandaag gehoord over Amazon en hoe efficiënt het is. Het is een multinationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in verschillende technologiegebieden om ons meerdere diensten en tools te bieden.


Hoewel dit bedrijf zijn reis begon als een winkel platform, is het gegroeid en geëvolueerd dankzij zijn inspanningen en middelen. Daarom moet u er rekening mee houden dat u zo snel mogelijk meer wilt weten over hoe het werkt met de hulp van het Amazon-ondersteunings team. Als u eenmaal weet hoe u deze applicatie kunt gebruiken, kunt u uw zorgen en ervaring binnen korte tijd moeiteloos vergroten. Het is een van de belangrijkste redenen waarom zoveel mensen tegenwoordig met een ruime marge op dit software programma vertrouwen.


U kunt zonder problemen gebruikmaken van de diensten van deze organisatie om te winkelen, dingen te zoeken, uw elektronische apparaten te bedienen, films te streamen, naar liedjes te luisteren, enz. Al deze elementen zullen het voor u gemakkelijk maken om de meest geschikte resultaten te verkrijgen terwijl de kans op problemen met een ruime marge wordt geminimaliseerd.


Is dit een van de eerste keren dat u een multi functionele toepassing zoals Amazon probeert te downloaden en in te stellen op uw computer, laptop of smartphone? Als uw antwoord ja is, weet u misschien niet zeker wat u moet doen of waar u moet beginnen.


Maar is dat een goede reden om op te geven? Nee. Het is omdat het technische ondersteunings team van Amazon de hele dag beschikbaar is om u tips en oplossingen te geven. U kunt ze moeiteloos vertrouwen, omdat ze op de juiste manier zijn opgeleid.


Anders dan dat, zijn er een paar stappen die u moet volgen als u de functie Ouderlijk toezicht wilt uitschakelen. Laten we ze nu eens nader bekijken:


1. Het eerste dat u hoeft te doen, is de Amazon software op uw systeem downloaden en openen

2. Zodra u zich op de startpagina bevindt, gaat u onmiddellijk naar de pagina Instellingen

3. Er wordt een nieuwe pagina op uw scherm geopend, tik op de Account-tegel die u zult vinden

4. Tik op het tabblad Ouderlijk toezicht dat u tegenkomt dat voor u verschijnt

5. Schakel de functie in volgens uw voorkeuren en vereisten


Bellen Amazon Nederland ondersteunings nummer als een van de bovenstaande stappen niet naar behoren werkt.


Originele Bron


Gerelateerde Zoekopdracht - Hoe u uw Amazon Prime-lidmaatschap kunt beëindigen?

Follow

Support this user by bitcoin tipping - How to tip bitcoin?

Send bitcoin to this address

0 comments