HOE NORTON SPAM-E-MAILS BEPERKEN?


shenvan2023/03/10 04:56
Follow

Bellen Kpnmail Nederland

Het maakt niet uit wie u bent of hoeveel u nodig heeft om technologie en internet te gebruiken, u moet uw apparaat beschermen op basis van uw gebruik. Het is een cruciaal aspect omdat virussen, malware en hackers met behulp van internet uw computer, smartphone of laptop kunnen binnendringen en uw inhoud kunnen misbruiken. Dit aspect kan leiden tot diefstal, hacks en andere dergelijke problemen. Daarom moet u er rekening mee houden dat u zo snel mogelijk een betrouwbaar antivirus programma zoals Norton op uw apparaat moet downloaden.


Hiermee kunt u uw systeem beschermen tegen alle soorten bedreigingen. Daarom moet u uw best doen om erachter te komen hoe het u kan helpen met de begeleiding van het Norton-ondersteunings team wanneer u maar kunt.Zodra u uw systeem met dit software programma heeft beschermd, kunt u elke site bezoeken en elke toepassing downloaden zonder verder na te denken. Al deze elementen stellen u in staat om het beste resultaat te behalen en tegelijkertijd de kans op problemen met een ruime marge te verminderen.


Het maakt niet uit wie u bent of hoe goed u ook thuis bent met technologie en internet, het kan nog steeds een uitdaging zijn om een antivirus programma zoals Norton in te stellen en er doorheen te navigeren als dit uw eerste keer is.


Maar is dat een goede reden om op te geven? Nee. Dat komt omdat het technische ondersteuningsteam van Norton 24 uur per dag beschikbaar is om tips, suggesties, oplossingen, enz. te bieden. U kunt er moeiteloos en efficiënt op vertrouwen.


Verder zijn er enkele stappen die u kunt volgen als u Norton-spam-e-mails wilt beperken. Laten we ze nu eens nader bekijken:


1. Het eerste dat u hoeft te doen, is de Norton-software toepassing op het door u gekozen apparaat installeren en openen

2. Zodra het programma start, tikt u op de juiste manier op het tabblad Instellingen dat u op de startpagina vindt

3. Tik op de Anti-Spam-tegel die u tegenkomt op de nieuwe pagina die op uw scherm wordt geopend

4. Ga na de vorige stap naar het tabblad Filter en open vervolgens de rij Anti Spam

5. Zet de meegeleverde schakelaar op Uit en tik vervolgens op Toepassen


Als u meer informatie wilt, belt u het Bellen Norton Nederland ondersteunings nummer wanneer u tijd heeft.


Originele BronFollow

Support this user by bitcoin tipping - How to tip bitcoin?

Send bitcoin to this address

0 comments