Hoe McAfee realtime e-mailscannen uitschakelen?


tiararamjiawan1362023/03/09 07:19
Follow
Hoe McAfee realtime e-mailscannen uitschakelen?

Zoals je al weet, maak je deel uit van een wereld waarin elk individu een technologisch systeem heeft dat ze gebruiken voor tal van soorten activiteiten. Computers, laptops en smartphones nemen tegenwoordig de planeet over met behulp van internet. Ze maken het gemakkelijk om zonder problemen aan uw verantwoordelijkheden te voldoen.


Ze kunnen u echter ook schade berokkenen, aangezien virussen, malware en hackers via internet toegang tot uw apparaat kunnen krijgen. Daarom moet u eraan denken om zo snel mogelijk een geschikt antivirussoftwareprogramma zoals McAfee te downloaden.


Het is een type beveiligingsproduct waarmee u uw apparaat efficiënt kunt beschermen tegen allerlei soorten bedreigingen zonder verdere uitdagingen. Het is een van de belangrijkste redenen waarom zoveel mensen tegenwoordig in ruime mate vertrouwen op McAfee-ondersteuning. Al deze elementen zorgen ervoor dat u moeiteloos de meest geschikte resultaten behaalt, terwijl de kans op toekomstige obstakels aanzienlijk wordt verkleind.


Vindt u het erg moeilijk om erachter te komen hoe u een antivirussoftwaretoepassing zoals McAfee op uw smartphone of laptop moet installeren, inloggen en instellen, aangezien dit uw eerste keer is? Als uw antwoord ja is, kunt u het beste contact opnemen met het technische ondersteunings team van McAfee en hen om tips en suggesties vragen.


Dit zijn goed opgeleide en getrainde professionals, zodat zij in korte tijd de beste hulp kunnen bieden. Daarom kunt u uw vertrouwen in hen dienovereenkomstig stellen. Anders dan dat, zijn er een paar instructies die u kunt volgen als u de real-time e-mailscanfunctie wilt uitschakelen. Laten we ze nu eens nader bekijken:


1. Het eerste dat u hoeft te doen, is het McAfee beveiligingsproduct downloaden en openen op uw smartphone, laptop of computer

2. Wanneer u zich op de startpagina bevindt, tikt u op de menuoptie Virus- en spywarebescherming die u tegenkomt

3. Er wordt een nieuwe pagina voor je geopend met verschillende opties, tik op de Real-Time Scanning-tegel die je zult vinden

4. Ga naar het menu Instellingen vanaf de volgende pagina die wordt geopend

5. Schakel het selectievakje uit naast het alternatief voor e-mail scannen dat u zult vinden


Als u meer informatie wilt over andere producten, Bellen McAfee Nederland ondersteunings nummer.


Gerelateerde blogs :- Hoe McAfee Tracker Remover uitschakelen?


Originele bron

Support this user by bitcoin tipping - How to tip bitcoin?

Send bitcoin to this address

0 comments