Hoe Google Vertalen uit te schakelen?


Katerina Boogert2023/03/07 10:13
Follow
Hoe Google Vertalen uit te schakelen?

Iedereen die op deze planeet leeft, heeft gehoord van Google of wat het kan doen. Het is tegenwoordig een van de meest populaire en betrouwbare software programma's ter wereld. Het kan u zonder enige moeite voorzien van allerlei functies, services en tools. Daarom moet u er rekening mee houden dat u zo snel mogelijk meer wilt weten over hoe de faciliteiten werken met de hulp van het ondersteunings team van Google.


U moet deze applicatie onmiddellijk downloaden, omdat u hiermee uw ervaring en comfort snel met een ruime marge kunt verbeteren. Hiermee kunt u zonder problemen talloze onderwerpen doorzoeken, mensen zoeken, uw applicatie starten, andere software programma's downloaden, enz. Al deze aspecten dragen ruimschoots bij aan de efficiëntie en kwaliteit van de applicatie.


Zodra u dit software programma hebt geïnstalleerd, kunt u gemakkelijker aan uw vereisten en eisen voldoen. Met al deze elementen kunt u uw problemen verlichten en uw productiviteit aanzienlijk verhogen.


Het maakt niet uit wie je bent of hoe goed je thuis bent in technologie en internet, het kan nog steeds een behoorlijke uitdaging zijn om een ​​applicatie als Google in te stellen als dit je eerste keer is.


In tijden als deze kunt u het beste met het technische ondersteunings team van Google praten en hen vragen u op de juiste manier te begeleiden. U kunt met hen bellen, sms'en, e-mailen of live chatten wanneer u maar wilt, aangezien ze de hele dag beschikbaar zijn.


Verder zijn er enkele instructies die u moet kennen als u Google Translate wilt uitschakelen. Laten we ze nu eens nader bekijken:

1. Het eerste dat u hoeft te doen, is de Google Chrome applicatie downloaden en openen op uw smartphone of laptop

2. Wanneer u zich op de start pagina van het programma bevindt, tikt u op de optie Meer instellingen in de rechter bovenhoek van het scherm

3. Er wordt een nieuwe pagina op uw scherm geopend, tik op de tegel Mijn talen die u aan de linkerkant tegenkomt

4. U vindt een optie genaamd Google Translate op de volgende pagina, open deze onmiddellijk

5. Schakel de functie uit volgens uw voorkeuren


Bellen Google Nederland ondersteuningsnummer als de bovenstaande stappen u geen passende oplossing bieden.

 

Gerelateerde Links

Hoe Google Assistant Headphone meldingen uit te schakelen?

 

Originele bron

Follow

Support this user by bitcoin tipping - How to tip bitcoin?

Send bitcoin to this address

0 comments