Hvordan deaktivere McAfee sanntidsskanning av e-post?


Nameless2023/03/03 05:52
Follow

Als je alle dierenartsen kent, er du en del av en verden hvor heeft een individueel gebruik en een technologisch systeem dat een beetje werkt voor een groot type. Gegevensmaskers, eenvoudige gegevensmaskers en slimme telefoons zijn over planeten heen en weer terug in het net. De praktijk kan verschillende problemen oplossen.

 

De kans is groot dat het virus aan uw zijde wordt blootgesteld, verschillende programma's en hackers kunnen ervoor zorgen dat uw netwerk wordt beveiligd. Daarom heeft uw huis een recentelijk en passend antivirus programma van McAfee gekregen om meerdere keren te installeren.

 

Het is een soort veilig product dat zo effectief is voor deg a beskytte enheten van alle slakken trusler uten ytterligere utfordringer. Het is een van de beste manieren om zoveel mogelijk mensen in de dag te stoppen met McAfee-støtte met opslagmarge. Alle deze elementen kunnen ervoor zorgen dat de meeste passende resultaten overeenkomen met de verschillende redenen waarom de gebruiker tegen de marge aanloopt.

 

Vindt u het erg moeilijk om erachter te komen hoe u een antivirussoftwaretoepassing zoals McAfee op uw smartphone of laptop moet installeren, inloggen en instellen, aangezien dit uw eerste keer is? Als uw antwoord ja is, kunt u het beste contact opnemen met het technische ondersteuningsteam van McAfee en hen om tips en suggesties vragen.

 

Dit zijn goed opgeleide en getrainde professionals, zodat zij in korte tijd de beste hulp kunnen bieden. Daarom kunt u uw vertrouwen in hen dienovereenkomstig stellen. Anders dan dat, zijn er een paar instructies die u kunt volgen als u de real-time e-mailscanfunctie wilt uitschakelen. Laten we ze nu eens nader bekijken:

 

Het eerste dat u hoeft te doen, is het McAfee beveiligings product downloaden en openen op uw smartphone, laptop of computer

Wanneer u zich op de startpagina bevindt, tikt u op de menuoptie Virus- en spywarebescherming die u tegenkomt

Er wordt een nieuwe pagina voor je geopend met verschillende opties, tik op de Real-Time Scanning-tegel die je zult vinden

Ga naar het menu Instellingen vanaf de volgende pagina die wordt geopend

Schakel het selectievakje uit naast het alternatief voor e-mailscannen dat u zult vinden


Als u meer informatie wilt over andere producten, Bellen McAfee Nederland ondersteuningsnummer.


Originele bron

 

Gerelateerde Artikelen

 

Hoe voorkom je dat McAfee van zoekmachine verandert?

Share - Hvordan deaktivere McAfee sanntidsskanning av e-post?

Support this user by sending bitcoin - Learn more

Follow

0 comments

Be the first to comment!

This post is waiting for your feedback.
Share your thoughts and join the conversation.