Kuinka poistaa Avast Antivirus kaytosta ?


belenatkins2023/02/23 08:23
Follow

Pitääkö sinun poistaa Avast Antivirus käytöstä? Jos et halua poistaa Avastin asennusta kokonaan, voit poistaa sen ominaisuudet käytöstä tilapäisesti tai pysyvästi käyttämällä ilmaisinalueen kuvaketta tai itse Avast-sovellusta.

Kuinka poistaa Avast Antivirus kaytosta ?

Pitääkö sinun poistaa Avast Antivirus käytöstä? Jos et halua poistaa Avastin asennusta kokonaan, voit poistaa sen ominaisuudet käytöstä tilapäisesti tai pysyvästi käyttämällä ilmaisinalueen kuvaketta tai itse Avast-sovellusta. Tämä wikiHow opettaa, kuinka Avast Antivirus poistetaan käytöstä.

 

Asiat, jotka sinun tulee tietää

 

• Voit poistaa Avast Antivirus käytöstä, jos et halua poistaa sitä.

 

• Napsauta hiiren kakkospainikkeella ilmaisinalueella olevaa Avast-kuvaketta poistaaksesi "kilpien hallinnan" käytöstä.

 

• Kun käytät Avast-asetuksia, sinun on siirryttävä kohtaan "Suojaus" poistaaksesi "Core Shields" -toiminnon käytöstä.

 

Using the System Tray Icon

 

• Napsauta hiiren kakkospainikkeella Avast-kuvaketta ilmaisinalueella. Se on oletuksena oikeassa alakulmassa. Se muistuttaa oranssia merkkiä, jonka keskellä on "a". Napsauta tätä kuvaketta hiiren kakkospainikkeella avataksesi ponnahdusvalikon. Jos et näe Avast-kuvaketta ilmaisinalueella, napsauta oikeassa alakulmassa ylöspäin osoittavaa hakasulkua muistuttavaa kuvaketta nähdäksesi lisää ilmaisinalueen kuvakkeita.

 

• Vie hiiri "Avast Shields Control" päälle. Se on toinen vaihtoehto ponnahdusvalikossa, joka tulee näkyviin, kun napsautat hiiren kakkospainikkeella Avast Antivirus -kuvaketta ilmaisinalueella.

 

• Valitse, kuinka kauan haluat Avastin olevan pois käytöstä: Sinulla on neljä vaihtoehtoa, joista voit valita. Ne ovat seuraavat:

 

1. Poista käytöstä 10 minuutiksi.

2. Poista käytöstä 1 tunniksi.

3. Poista käytöstä, kunnes tietokone käynnistetään uudelleen.

4. Poista käytöstä pysyvästi.

 

• Napsauta OK, Stop. Se on vihreä painike ponnahdusikkunassa. Tämä poistaa Avast Antivirus käytöstä.

 

Ota Avast Antivirus uudelleen käyttöön napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella ilmaisinalueen Avast-kuvaketta. Vie hiiri "Avast Shields Control" -kohdan päälle ja napsauta Ota kaikki suojat käyttöön.

 

Yllä olevat ohjeet auttavat poistamaan Avast Antivirus käytöstä. Voit myös soittaa Avast Tuki Suomi numeroon saadaksesi lisätietoja.

 

Alkuperäinen lähde

Follow

Support this user by bitcoin tipping - How to tip bitcoin?

Send bitcoin to this address

0 comments