Kuinka poistaa Avast Antivirus kaytosta ?


belenatkins2023/02/23 08:23
Follow

Pitääkö sinun poistaa Avast Antivirus käytöstä? Jos et halua poistaa Avastin asennusta kokonaan, voit poistaa sen ominaisuudet käytöstä tilapäisesti tai pysyvästi käyttämällä ilmaisinalueen kuvaketta tai itse Avast-sovellusta.

Kuinka poistaa Avast Antivirus kaytosta ?

Pitääkö sinun poistaa Avast Antivirus käytöstä? Jos et halua poistaa Avastin asennusta kokonaan, voit poistaa sen ominaisuudet käytöstä tilapäisesti tai pysyvästi käyttämällä ilmaisinalueen kuvaketta tai itse Avast-sovellusta. Tämä wikiHow opettaa, kuinka Avast Antivirus poistetaan käytöstä.

 

Asiat, jotka sinun tulee tietää

 

• Voit poistaa Avast Antivirus käytöstä, jos et halua poistaa sitä.

 

• Napsauta hiiren kakkospainikkeella ilmaisinalueella olevaa Avast-kuvaketta poistaaksesi "kilpien hallinnan" käytöstä.

 

• Kun käytät Avast-asetuksia, sinun on siirryttävä kohtaan "Suojaus" poistaaksesi "Core Shields" -toiminnon käytöstä.

 

Using the System Tray Icon

 

• Napsauta hiiren kakkospainikkeella Avast-kuvaketta ilmaisinalueella. Se on oletuksena oikeassa alakulmassa. Se muistuttaa oranssia merkkiä, jonka keskellä on "a". Napsauta tätä kuvaketta hiiren kakkospainikkeella avataksesi ponnahdusvalikon. Jos et näe Avast-kuvaketta ilmaisinalueella, napsauta oikeassa alakulmassa ylöspäin osoittavaa hakasulkua muistuttavaa kuvaketta nähdäksesi lisää ilmaisinalueen kuvakkeita.

 

• Vie hiiri "Avast Shields Control" päälle. Se on toinen vaihtoehto ponnahdusvalikossa, joka tulee näkyviin, kun napsautat hiiren kakkospainikkeella Avast Antivirus -kuvaketta ilmaisinalueella.

 

• Valitse, kuinka kauan haluat Avastin olevan pois käytöstä: Sinulla on neljä vaihtoehtoa, joista voit valita. Ne ovat seuraavat:

 

1. Poista käytöstä 10 minuutiksi.

2. Poista käytöstä 1 tunniksi.

3. Poista käytöstä, kunnes tietokone käynnistetään uudelleen.

4. Poista käytöstä pysyvästi.

 

• Napsauta OK, Stop. Se on vihreä painike ponnahdusikkunassa. Tämä poistaa Avast Antivirus käytöstä.

 

Ota Avast Antivirus uudelleen käyttöön napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella ilmaisinalueen Avast-kuvaketta. Vie hiiri "Avast Shields Control" -kohdan päälle ja napsauta Ota kaikki suojat käyttöön.

 

Yllä olevat ohjeet auttavat poistamaan Avast Antivirus käytöstä. Voit myös soittaa Avast Tuki Suomi numeroon saadaksesi lisätietoja.

 

Alkuperäinen lähde

Share - Kuinka poistaa Avast Antivirus kaytosta ?

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Follow

Support this user by sending bitcoin - Learn more

0 comments