HOE YOUTUBE SHORTS UIT TE SCHAKELEN?


Selinay2023/03/10 04:33
Follow

Bellen Youtube Nederland

Heb je een smartphone, laptop of computer die je dagelijks gebruikt met een internet verbinding voor meerdere doeleinden? Als je antwoord ja is, weet je waarschijnlijk al van YouTube en wat het kan doen. Het is een soort video streaming platform dat u kunt gebruiken om zonder problemen allerlei soorten inhoud te bekijken.


YouTube is vanwege zijn bruikbaarheid al geruime tijd een belangrijk onderdeel van de technologische wereld. Daarom moet je je best doen om meer te weten te komen over hoe het werkt met de hulp van het YouTube-ondersteunings team zodra je tijd hebt. Als u eenmaal weet hoe u de vele functies van deze applicatie kunt gebruiken, kunt u zonder problemen profiteren van de beste voordelen.


Dit platform bevat video's van verschillende onderwerpen, zodat je vanaf dezelfde plek kunt studeren, lesgeven en entertainen. Niet alleen dat, maar u kunt ook uw video's uploaden door een account aan te maken op dit software programma. Al deze aspecten zullen het voor u gemakkelijk maken om moeiteloos de meest geschikte resultaten te verkrijgen.


Is dit een van de eerste keren dat u probeert een video streaming platform zoals YouTube te downloaden en in te stellen op uw smartphone, laptop of computer? Als uw antwoord ja is, weet u misschien niet wat u moet doen of waar u moet beginnen.


Maar is dat een goede reden voor u om uw behoeften op te geven? Nee. Het is omdat het technische ondersteuning team van YouTube de hele dag beschikbaar is om je tips, suggesties en oplossingen te geven. U kunt moeiteloos uw vertrouwen in hen stellen, aangezien ze goed opgeleid en opgeleid zijn.


Verder zijn er een paar stappen die je kunt volgen als je YouTube Shorts wilt uitschakelen. Laten we ze nu eens nader bekijken:


1. Het eerste dat u hoeft te doen, is het YouTube-software programma op uw computer of smartphone openen

2. Zodra u zich op de startpagina van het programma bevindt, tikt u op uw profielfoto in de rechterbovenhoek van het scherm

3. Tik op het tabblad Instellingen. U komt de nieuwe pagina tegen die wordt geopend

4. Tik op het tabblad Instellingen dat u zult vinden en selecteer vervolgens Algemeen uit de beschikbare opties

5. Je vindt een optie genaamd Shorts op de volgende pagina, tik op de knop Uitschakelen ernaast om de functie uit te schakelen


Bellen YouTube Nederland ondersteunings nummer als u een van de bovenstaande stappen niet voltooit.


Originele Bron


Gerelateerde Zoekopdrach-Hoe ouderlijk toezicht op YouTube inschakelen?

Follow

Support this user by bitcoin tipping - How to tip bitcoin?

Send bitcoin to this address

0 comments