Hoe te voorkomen dat Gmail inlogwaarschuwingen verzendt?


Bilge2022/12/30 04:49
Follow

Het maakt niet uit wie je bent of hoe lang je al internet gebruikt, je weet waarschijnlijk al van Gmail en hoe populair het is. Het is een e-mailtoepassing die u zonder problemen voor verschillende doeleinden kunt gebruiken.

Dit softwareprogramma biedt zijn gebruikers verschillende soorten tools en services om ervoor te zorgen dat u iedereen op de planeet moeiteloos en succesvol kunt bereiken. Daarom zou je er meer over moeten leren, doe gewoon Bellen Gmail Support team zo snel mogelijk. Zij zullen u zonder problemen door de procedure kunnen loodsen.


Het beste van het gebruik van Gmail is dat het een gebruiksvriendelijke en gebruiksvriendelijke interface heeft, dus u kunt er zonder verdere problemen op vertrouwen. Niet alleen dat, maar dit softwareprogramma biedt u ook eersteklas beveiliging en privacy, zodat u er met succes en efficiënt op kunt vertrouwen.


Al deze aspecten zullen het voor u gemakkelijk maken om de meest geschikte resultaten te verkrijgen terwijl de kans op problemen met een ruime marge wordt geminimaliseerd.

Is dit de eerste keer dat u de Gmail-mailtoepassing downloadt en gebruikt voor uw vereisten en voorkeuren? Als uw antwoord ja is, weet u misschien niet waar u moet beginnen of wat u moet doen. Maar betekent dat dat je moet opgeven? Nee.


In tijden als deze is een van de beste dingen die u kunt doen, spreken met het technische Gmail Ondersteuningsteam van  en hen vragen u te helpen bij uw inspanningen. Als je de problemen die je hebt dienovereenkomstig uitlegt, kunnen ze je binnen korte tijd van oplossingen voorzien.


Daarnaast zijn er enkele instructies die u moet kennen als u wilt voorkomen dat Gmail inlogwaarschuwingen verzendt. Laten we ze nu eens bekijken:


1.Het eerste dat u hoeft te doen, is de Gmail-applicatie op uw smartphone of laptop openen

2.Zodra het programma begint te lopen, gaat u naar Beveiligingsregels onder de categorie Instellingen

3.Tik in de nieuwe lijst die wordt geopend op Verdachte aanmelding en ga naar Acties

4.Er wordt een andere pagina op uw scherm geopend, tik op het gedeelte E-mailmelding verzenden en verwijder het vinkje bij Alle superbeheerders en E-mailmeldingen verzenden

5Tik op Volgende en werk de regel dienovereenkomstig bij


Bel het Gmail Ondersteunings nummer als u problemen ondervindt terwijl u de bovenstaande instructies op de juiste manier volgt.


Gerelateerde blog

Dit is de beste manier om een bug in uw Gmail-account te melden?


Originele bron







Share - Hoe te voorkomen dat Gmail inlogwaarschuwingen verzendt?

Support this user by sending bitcoin - Learn more

Follow

0 comments

Be the first to comment!

This post is waiting for your feedback.
Share your thoughts and join the conversation.