Hoe problemen met het aanmelden bij Amazon-accounts op te lossen?


Nameless2022/12/28 20:30
Follow
Hoe problemen met het aanmelden bij Amazon-accounts op te lossen?

Amazon is een geweldige plek om te winkelen, en ik denk dat er niets in deze wereld is dat niet beschikbaar is op dit platform. Van mobiel tot op de bank, je kunt alles kopen op deze winkelwebsite en je leven vol geluk maken.


Soms hebben we echter om de een of andere reden geen toegang tot ons account op dit platform. De moeilijkheid om rechtstreeks uit te loggen van hun Amazon-account is een hardnekkig probleem voor veel consumenten. Ben je ooit een probleem van deze omvang tegengekomen? Als dit het geval is, is er mogelijk een probleem met uw Amazon-account.


Maak je daar geen zorgen over, want Amazon kan je account af en toe vergrendelen vanwege privacykwesties. Bovendien voeren mensen af ​​en toe onjuiste inloggegevens in. Deze problemen zijn van voorbijgaande aard en zijn op de een of andere manier oplosbaar.


Misschien ligt het probleem aan jouw kant en niet aan Amazon, in welk geval je het gemakkelijk kunt oplossen. In dit artikel bespreken we hoe u inlogproblemen met uw Amazon-account kunt oplossen.

Manieren om uw aanmeldingsproblemen bij uw Amazon-account op te lossen


Stel je wachtwoord opnieuw in


Soms kan uw wachtwoord voor problemen zorgen en in dit geval raden we u aan uw wachtwoord een beetje te wijzigen. Er is ook een suggestie van veel bedrijven dat u al uw accountwachtwoorden eens in de zoveel tijd moet wijzigen om uw veiligheid te behouden. Het opnieuw instellen van uw wachtwoord kan het aanmeldingsprobleem met uw Amazon-account oplossen.


Start de wachtwoordhulp


1. Ga door met het invoeren van het e-mailadres of mobiele nummer dat is gekoppeld aan uw Amazon-account.

2. U ontvangt nu een OTP per sms of e-mail.

3. Voer dit eenmalige wachtwoord in en klik op de knop Volgende.

4. U kunt nu een nieuw wachtwoord genereren en dit in uw geheugen bewaren voor toekomstig gebruik. Nu kunt u zich met succes aanmelden bij uw Amazon-account.


Wis cachebestanden in browser


Uw browser kan veel caches bevatten die mogelijk te veel problemen voor u veroorzaken, u hoeft alleen maar naar uw instellingen te gaan en de volledige cache van uw browser te wissen.


1. Klik op de drie verticale pictogrambalken in het programmamenu na het openen van de browserinstellingen.

2. Ga vervolgens naar uw "instellingen".

3. Ga daarna naar "privacy en veiligheid" onder uw account.

4. U moet nu alle cache en cookies uit de gegevensinstellingen wissen. Houd er rekening mee dat als Firefox niet is geselecteerd, niet alle verwijderde cookies en sitegegevens beschikbaar zullen zijn.

5. De laatste stap is het bekijken van alle geschiedenisinstellingen, behalve Firefox-geschiedenis.


Werk uw aanvraag bij


Daarnaast moet u uw programma regelmatig bijwerken. Als er een probleem is met uw applicatie, lost dit zichzelf op na een enkele update. Het regelmatig bijwerken van uw Bellen Amazon Nummer is een van de beste manieren om deze problemen, zoals inlogproblemen en andere problemen, te voorkomen.

Share - Hoe problemen met het aanmelden bij Amazon-accounts op te lossen?

Support this user by sending bitcoin - Learn more

Follow

0 comments

Be the first to comment!

This post is waiting for your feedback.
Share your thoughts and join the conversation.