Hoe McAfee-pop-ups blokkeren?


Nameless2022/12/23 06:07
Follow

Heeft u onlangs te maken gehad met problemen met betrekking tot de veiligheid en beveiliging van uw computer, laptop of smartphone? Als uw antwoord ja is, moet u zo snel mogelijk een betrouwbaar antivirusprogramma zoals McAfee downloaden. Dit zijn toepassingen waarmee u uw systeem gemakkelijk kunt beschermen tegen allerlei soorten bedreigingen, zoals hackers, malware, virussen, enz.


Dit softwareprogramma is uitgerust met de beste technologie, zodat u zonder problemen op de functies en services kunt vertrouwen. Probeer er daarom zo snel mogelijk meer over te weten te komen met de hulp van het Mcafee helpdesk Nederland team. Als u begrijpt hoe u deze applicatie dienovereenkomstig kunt gebruiken, kunt u alles doen wat u wilt zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uitbuiting.


Een van de beste onderdelen van het McAfee-beveiligingsproduct is dat u hiermee uw toepassing kunt afstemmen op uw voorkeuren, vereisten en budgetbeperkingen. Dit doen zij met aanvullende producten en faciliteiten waarop u zich kunt abonneren of kunt aanschaffen. Al deze aspecten zullen het voor u gemakkelijk maken om de beste resultaten te behalen terwijl de kans op problemen aanzienlijk wordt verkleind.


Probeert u voor het eerst een toepassing te downloaden en te gebruiken om uw inhoud te beschermen? Als uw antwoord ja is, weet u misschien niet hoe u het moet gebruiken of wat u moet doen. Maar dat is geen reden voor u om af te zien van het verkrijgen van de meest geschikte resultaten.


Het is omdat het technische ondersteuningsteam van McAfee altijd klaar staat om u tips, suggesties en instructies te geven. U kunt Mcafee Bellen Ondersteunings Team stelt hen allerlei vragen en zij zullen u binnen enkele minuten antwoorden geven.


Afgezien daarvan zijn er een paar stappen die u in gedachten kunt houden als u McAfee-pop-ups wilt blokkeren. Laten we ze nu eens nader bekijken:


1.Het eerste dat u moet doen, is de McAfee-beveiligingstoepassing op uw smartphone of computer openen

 2.Zodra het programma begint te lopen, gaat u naar het menu Instellingen dat u vindt onder het tabblad Meer

3.Tik vanuit de nieuwe reeks opties die worden geopend op Privacy en beveiliging

4.Er verschijnt een nieuwe pagina op uw scherm, tik op het tabblad Site-instellingen

5.U vindt een meldingsfunctie op de nieuwe pagina, open deze

 6.U vindt een tabblad met de naam Sta niet toe dat sites meldingen verzenden, vink het vakje ernaast aan

Bel het McAfee Ondersteuningsnummer volgens uw voorkeuren als u een van de bovenstaande stappen niet begrijpt.


Gerelateerde blog


Wat te doen als McAfee Software zegt: 'Uw computer loopt gevaar'?


Originele bron

Share - Hoe McAfee-pop-ups blokkeren?

Support this user by sending bitcoin - Learn more

Follow

0 comments

Be the first to comment!

This post is waiting for your feedback.
Share your thoughts and join the conversation.