Hoe Google Chrome-meldingen uit te schakelen?


Katerina Boogert2022/12/22 06:38
Follow

Het maakt niet uit wie je bent of wat je doet, je hebt waarschijnlijk al van Google gehoord of gebruikt het om verschillende redenen elke dag. Het is een type applicatie waarmee u gemakkelijk verschillende taken en klusjes kunt klaren zonder enige moeite.

Het beste van deze applicatie is dat deze aanzienlijk betrouwbaar en efficiënt is. Je kunt op deze site naar van alles zoeken en binnen een paar seconden kan hij je van informatie voorzien. Het is een van de belangrijkste redenen waarom zoveel mensen tegenwoordig sterk afhankelijk zijn van deze applicatie en zijn functies. Daarom moet u uw best doen om er zo snel mogelijk meer over te weten te komen met de hulp van het Google-ondersteuningsteam.

 

Bovendien leidde het succes van dit programma ertoe dat Google een multinational werd. Deze applicatie zal u in elke situatie met succes kunnen helpen, zodat u zonder verdere overweging op hen kunt vertrouwen. Al deze aspecten zullen het voor u gemakkelijk maken om de meest geschikte resultaten te bereiken terwijl gevaren met een ruime marge worden geminimaliseerd.

 

Probeert u voor het eerst de talloze functies en services van Google naar uw wensen in te stellen? Als uw antwoord ja is, weet u misschien niet wat u moet doen of waar u moet beginnen. Maar betekent dat dat je moet opgeven? Nee.
Onder deze omstandigheden kunt u het beste contact opnemen met het technische ondersteuningsteam van Google en hen vragen u te begeleiden. Ze zijn goed onderlegd in de techniek en kunnen je dan ook van allerlei suggesties en oplossingen voorzien. 

 

Daarnaast zijn er enkele stappen die u in gedachten kunt houden als u Chrome-meldingen wilt uitschakelen. Laten we ze nu eens nader bekijken:


1. Het eerste dat u hoeft te doen, is de Google Chrome-applicatie op uw smartphone of laptop openen
2. Zodra het programma begint te lopen, gaat u naar de rechterbovenhoek van de adresbalk en tikt u op Meer
3. Tik op de nieuwe pagina die wordt geopend op het tabblad Instellingen
4. Er verschijnt een andere pagina op uw scherm, selecteer Meldingen onder Site-instellingen
5. U vindt een knop om de meldingsinstellingen uit te schakelen bovenaan de nieuwe pagina die wordt geopend

 
Bellen Google support  nummer als u een van de bovenstaande stappen niet voltooit.

 

Originele bron

 

Gerelateerde artikelen


Wilt u leren hoe u de melding "GPS-signaal verloren" in Google Maps kunt oplossen?

Share - Hoe Google Chrome-meldingen uit te schakelen?

Support this user by sending bitcoin - Learn more

Follow

0 comments

Be the first to comment!

This post is waiting for your feedback.
Share your thoughts and join the conversation.