Hoe te voorkomen dat Avast pop up berichten verzendt?


Nameless2022/12/21 04:26
Follow
Hoe te voorkomen dat Avast pop up berichten verzendt?

Heeft u de laatste tijd technisch last van talrijke virussen, malware en hackers? Als uw antwoord ja is, moet u meer te weten komen over antivirus programma's zoals Avast en hoe deze voor u van nut kunnen zijn.

Dit zijn applicaties die zijn uitgerust met de beste technologie om u en uw systeem te beschermen tegen allerlei problemen en complicaties. Daarom zou u er zo snel mogelijk meer over moeten leren met de hulp van het ondersteuning steam van Avast. Deze applicatie maakt het u gemakkelijk om op internet te surfen zonder na te denken over gevaarlijke inhoud.

Als u het downloadt en installeert, krijgt u zonder problemen toegang tot de vele functies en services. Niet alleen dat, maar het Avast-software programma heeft ook aanvullende producten waarop u zich kunt abonneren of kunt kopen op basis van uw behoeften, voorkeuren en budgettaire beperkingen.

Ze zullen u helpen bij het vergroten van uw privacy en veiligheid met een ruime marge. Al deze aspecten zullen het voor u gemakkelijk maken om de beste resultaten te behalen, terwijl de kans op problemen aanzienlijk wordt verkleind.

Heeft u moeite met het vinden van de juiste functies en het instellen van de applicatie omdat dit uw eerste keer is? Als uw antwoord ja is, kunt u binnen korte tijd moeiteloos contact opnemen met de technische ondersteuning van Avast.

Het is een team van ervaren en goed opgeleide mensen die u zonder enige moeite van de nodige informatie en gegevens kunnen voorzien. Als gevolg hiervan kunt u naar uw voorkeuren met hen bellen, sms'en, e-mailen of live chatten.

Afgezien daarvan zijn er een paar stappen die u kunt onthouden als u wilt voorkomen dat Avast pop-upmeldingen verzendt. Laten we ze nu eens nader bekijken:

Het eerste dat u hoeft te doen, is de Avast software toe passing op uw smartphone of computer openen

Zodra het programma begint te lopen, gaat u naar de menuoptie die u tegenkomt

Er verschijnt een lijst met opties op uw scherm, tik op de instellingenbalk die u zult vinden

Ga vanaf de nieuwe pagina die wordt geopend naar de functie Meldingen onder de categorie Algemeen

Er zal een nieuw tabblad zijn met de naam Stille modus gebruiken en alle pop ups uitschakelen op de nieuwe pagina, vink het vakje ernaast aan.

Als u een van de bovenstaande stappen niet voltooit, kunt u het Avast Bellen Ondersteuningsnummer.

Gerelateerde artikelen


Originele bron

Hoe Avast Cleanup te verwijderen?

Share - Hoe te voorkomen dat Avast pop up berichten verzendt?

Follow Nameless to stay updated on their latest posts!

Follow

0 comments

Be the first to comment!

This post is waiting for your feedback.
Share your thoughts and join the conversation.