Wat te doen als McAfee Software zegt: 'Uw computer loopt gevaar'?


Nameless2022/12/17 05:46
Follow

McAfee is a great choice if you're looking for an antivirus that offers real-time malware detection capabilities for all your devices at an affordable price. It is a renowned software with many common features, including Wi-Fi security, a password manager, desktop optimization, a file shredder, a PC cleaner, identity protection, a VPN (Virtual Private Network), and a firewall.


Hoewel McAfee de juiste oplossing is voor de meeste van uw behoeften en budget, werkt het soms niet op bepaalde apparaten. Als uw beveiligingsstatus in het beveiligingscentrum is veranderd van groen naar rood, is dat een punt van zorg. U moet tijd besparen en onze McAfee-klantenservice meteen bellen.


Wanneer uw McAfee-software zegt: 'Uw computer loopt gevaar', betekent dit dat de firewall is uitgeschakeld. Hoewel het nuttig is om McAfee  Bellen technische ondersteuningsprofessionals in dit geval, hier zijn een paar stappen die u kunt nemen om het weer te laten werken


Download en voer de McAfee-diagnose- en reparatietool uit

McAfee-DR is een geautomatiseerde tool die nuttig is bij het diagnosticeren en repareren van technische problemen met uw producten. U kunt het gebruiken om problemen met de firewall op te lossen. Maar zorg ervoor dat u op de JA-knop tikt wanneer u wordt gevraagd om 'apps toe te staan ​​wijzigingen aan uw apparaat aan te brengen'.


Het technisch probleem met de McAfee Firewall handmatig oplossen

Als deze tool u niet kan helpen, kunt u contact opnemen met onze McAfee-klantenservice of de onderstaande stappen volgen. Maar voordat u de procedure volgt, moet u ervoor zorgen dat er geen andere antivirusprogramma's van derden op uw apparaat zijn geïnstalleerd.



1.Klik op de Windows & R-toetsen om het dialoogvenster Uitvoeren te openen.

2.Kopieer en plak de volgende opdracht in het venster Uitvoeren: "%programfiles%\common files\mcafee\platform\mcuicnt.exe"/platui personalization

3.Druk op de knop OK om de opdracht uit te voeren.

4.Controleer of de firewall wordt vermeld onder Huidige functies of Beschikbare functies op de pagina Functies.

5.Afhankelijk van de situatie kunt u een van deze stappen volgen:


• Als Firewall wordt vermeld onder Huidige functies, sluit u de pagina, vouwt u het relevante gedeelte uit en volgt u de nodige stappen.

• Als Firewall wordt vermeld onder Beschikbare functies, houdt u de pagina open, vouwt u het relevante gedeelte uit en volgt u de vereiste stappen.

• If Firewall is not listed under Current Features or Available Features, close the page, expand the "Reinstall your McAfee software" link, and follow the necessary steps.


Related blog


How to open McAfee Vault file?


Original source



Share - Wat te doen als McAfee Software zegt: 'Uw computer loopt gevaar'?

Support this user by sending bitcoin - Learn more

Follow

0 comments

Be the first to comment!

This post is waiting for your feedback.
Share your thoughts and join the conversation.