Hoe Norton VPN uitschakelen?


william2022/10/14 06:48
Follow

Hallo, mijn naam is William Torres en ik woon in Amsterdam, Nederland en werk bij een IT-bedrijf als technisch supportmedewerker. Wij bieden ondersteuning voor Norton. Bel het Norton-ondersteuningsnummer voor technische hulp met betrekking tot uw Norton-account

Hoe Norton VPN uitschakelen?

Ben jij iemand die om verschillende redenen elke dag internet moet gebruiken? Als uw antwoord ja is, moet u goed letten op uw beveiligings maatregelen. U moet uw best doen om ervoor te zorgen dat uw computer, laptop of smartphone op de best mogelijke manier wordt beschermd.

Deze factor zal u helpen bij het vermijden van identiteitsdiefstal, geldverlies, virusbesmetting, enz., zonder enige moeite. Een van de beste manieren om beschermd te blijven, is met behulp van een antivirus programma. Er zijn tegenwoordig verschillende soorten applicaties beschikbaar, maar dat betekent niet dat ze allemaal betrouwbaar en efficiënt zijn. Daarom moet u elk van hen in detail leren kennen om erachter te komen welke het beste bij uw vereisten en voorkeuren past. Norton is tegenwoordig een van de meest populaire antivirussoftware programma's vanwege de flexibiliteit en betrouwbaarheid ervan. Norton Ondersteuningsnummer Nederland team van Norton kan u helpen om binnen korte tijd meer over deze toepassing te weten te komen.

 

Als u de beste resultaten wilt behalen en tegelijkertijd de risico's met een ruime marge wilt verkleinen, moet u eerst bedenken hoe u de Norton-beveiligingstoepassing wilt gebruiken. Omdat het zijn gebruikers verschillende soorten producten en diensten biedt, kunt u het met succes en snel voor tal van activiteiten gebruiken. Als dit de eerste keer is dat u deze applicatie downloadt, weet u misschien niet hoe u de Norton VPN moet uitschakelen. In dergelijke omstandigheden kunt u het van Norton Bellen Nederland om met een van hun klantenservice medewerkers te praten. Zij kunnen u door het proces leiden, waardoor het voor u comfortabeler wordt. Anders dan dat, zijn er een paar stappen die u in gedachten kunt houden. Laten we ze nu eens nader bekijken:

 

Het eerste dat u hoeft te doen, is de Norton app openen en naar de optie Instellingen zoeken en erop tikken

Zodra de nieuwe pagina voor u wordt geopend, zoekt u naar het tabblad Toepassingsbeheer en selecteert u het

Er wordt een andere pagina op je scherm geopend met een paar opties, tik op Apps one

U krijgt een lijst met apps op uw scherm, tik op Norton Secure VPN

U vindt de knop Verwijderen op de nieuwe pagina die verschijnt, selecteer deze en tik op OK om te bevestigen

Tik nogmaals op Ok zodra het verwijderen is voltooid

Volg de bovenstaande stappen op de juiste manier als u uw VPN probleemloos wilt uitschakelen.


Originele bron

 

Gerelateerde artikelen

 

Technische ondersteuning van Norton AntiVirus krijgen

 

PROBLEMEN MET INLOGGEN BIJ NORTON ONLINE VAULT? HIER IS HOE HET TE REPAREREN?

 

Hoe kan ik Norton Power Eraser downloaden en gebruiken?

Share - Hoe Norton VPN uitschakelen?

Support this user by sending bitcoin - Learn more

Follow

0 comments

Be the first to comment!

This post is waiting for your feedback.
Share your thoughts and join the conversation.