Akční Hra Hakubo No Chronicle Show Hraje Airi Matsui


Natalie Velínková2024/01/08 18:22
Follow

Akční Hra Hakubo No Chronicle Show Hraje Airi Matsui

WOWOW ve čtvrtek odhalilo, že Airi Matsui (vpravo na obrázku níže) se připojila k obsazení živě hrané série mangy Hakubo no Chronicle Masami Yuuki. Matsui hraje Akariho Fusegiho, nově najatého úředníka ministerstva zdravotnictví, práce a sociálních věcí.


Člen skupiny West idol Tomohiro Kamiyama (na obrázku nahoře vlevo) hraje Kai Yukimura.


Seriál bude mít premiéru příští rok.


Nadpřirozený mysteriózní příběh sleduje Yukimuru, okinagu, který vypadá na 18, ale ve skutečnosti je mu 88 let. Připojí se k nově najatému úředníkovi ministerstva zdravotnictví, práce a sociálních věcí jménem Akari Fusegi, aby zastavil sériového vraha – a usiloval o pomstu. Yukimurova bývalá milenka byla zavražděna takzvaným „zabijákem ovcí“, který vraždí pouze na Vánoce během roku kozy každých 12 let. Dlouhé úseky mezi vraždami znamenají, že viníkem může být pouze okinaga jako Yukimura.


filmy czfilmy czfilmy czfilmy czfilmy czfilmy czfilmy czfilmy czfilmy czfilmy czfilmy czfilmy czfilmy czfilmy czfilmy czfilmy czfilmy czfilmy czfilmy czfilmy czfilmy czfilmy czfilmy czfilmy czfilmy czfilmy czfilmy czfilmy czfilmy czfilmy czfilmy czfilmy czfilmy czfilmy czfilmy czfilmy czfilmy czfilmy czfilmy czfilmy czfilmy czfilmy czfilmy czfilmy czfilmy czfilmy czfilmy cz


Sérii režírují Kazuhiro Nakagawa (živě hraný dvojník, "Godzilla vs. Hedorah") a Gō Sasaki se scénáři Shōta Koyama (Jashin no Tenbin), Taiki Yamazaki (AIBOU: Tokyo Detective Duo, Ultraman Blazar) a Shiori Tanaka . Hudbu skládá Harumi Fuuki (Les klavíru, Slečna Hokusai, Osamělý hrad v zrcadle, Tunel do léta, Východ sbohem).


Yuuki spustil mangu v časopise Shogakukan Weekly Big Comic Spirits v srpnu 2013 jako svou první týdenní sérii po 10 letech. Shogakukan vydal 11. a poslední kompilovaný knižní svazek mangy v roce 2017. Yuuki uvedl na trh Shinkurō, Hashiru! (Shinkurō, Run!) manga v Shogakukan's Monthly! Destiláty v lednu 2018 a pokračuje.


VOSTFRVOSTFRVOSTFRVOSTFRVOSTFRVOSTFRVOSTFRVOSTFRVOSTFRVOSTFRVOSTFRVOSTFRVOSTFRVOSTFRVOSTFRVOSTFRVOSTFRVOSTFRVOSTFRVOSTFRVOSTFRVOSTFRVOSTFRVOSTFRVOSTFRVOSTFRVOSTFRVOSTFRVOSTFR


Yuukiho série Tetsuwan Birdy Evolution (Birdy the Mighty Evolution) běžela v letech 2008 až 2012 v Weekly Big Comic Spirits. Série je pokračováním jeho remaku mangy Tetsuwan Birdy (Birdy the Mighty), který běžel v časopisech Shogakukan's Weekly Young Sunday a Big Comic Spirits. Manga verze Birdy the Mighty nebyly vydány v Severní Americe, ale Central Park Media a Funimation vydaly různé anime adaptace a Viz Media vydala některé mangy Mobile Police Patlabor od Yuuki.


Index, index, IndexIndexIndex, Index, Index, Index, Index, Index, Index, Index, Index, Index, Index, Index, Index, Index, Index, Index, Index, Index, Index, Index, Index, Index, Index, Index, Index, Index, Index, Index, Index, Index, Index, Index, Index, IIndex, Index, Index, Index, ndex, Index, Index, Index, Index, Index, Index, Index, Index, Index, Index, Index, Index, Index, Index, Index, Index, 

Share - Akční Hra Hakubo No Chronicle Show Hraje Airi Matsui

Support this user by sending bitcoin - Learn more

0 comments

Be the first to comment!

This post is waiting for your feedback.
Share your thoughts and join the conversation.