izle - Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı full FİLMLER online HD 1080P


Nameless2023/12/17 13:52
Follow

Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı full FİLMLER online HD 1080P

izle - Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı full FİLMLER online HD 1080P

Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı tam sürüm (Gölgesiz Kule) | Online indir Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı tam sürüm | Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı tam sürüm | Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı Full Film | Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı Full HD Online | Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı Full Film | Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı Full Film | Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı ) ) Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı Ücretsiz İndir | Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı HD 1080p / 720p | Murat Göğebakan: Kalbim YaralıBT.709 | Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı ) )HDTV 1080i |Murat Göğebakan: Kalbim YaralıBluRay Murat Göğebakan: Kalbim YaralıBD |Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı4K |


HD filmleri ücretsiz izleyin. Orada çevrimiçi olarak ücretsiz ve yasal olarak izleyebileceğiniz birçok dizi ve film bulacaksınız. filmini Türkçe Dublaj tam filmler, ücretsiz ve %100 yasal!


BURAYA TIKLAYIN ➥ https://95movp.com/tr/movie/1212005


BURAYA TIKLAYIN ➥ https://t.co/23Hyj8aulS


HD FİLMLER - HD filmleri çevrimiçi olarak filmini Türkçe Dublaj olarak ücretsiz izleyin, 2023 sinema filmlerini filmini Türkçe Dublaj olarak izleyin ve indirin! Komple Türkçe Filmlerini Ultra HD 4K olarak Ücretsiz İndirin. VİDEOLAR: RÖMORKLAR, TANITIMLAR, ÖZELLİKLER

Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı

8 Aralık 2023 Sinemada / 2s 4dk / Biyografik, Dram

Yönetmen Ali Ayyıldız

Senarist Sezgin Irmak, Lütfi Albayrak

Oyuncular: Burak Sevinç, Tuvana Türkay, Hande Soral

Özet

Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı filmi, 2014 yılında vefat eden sanatçı Murat Göğebakan'ın hayat hikayesini konu ediyor.

1968 yılında Adana'da doğan Murat Göğebakan'ın yaşamını konu alan "Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı" filmi, sanatçının hayatına doğum anıyla başlıyor. Murat Göğebakan'ın hayatı, annesinin hamilelik sırasında geçirdiği bir operasyon sonucu sağ bacağında kalıcı bir sakatlıkla doğmasıyla başlar. Bu fiziksel zorluk, onun müziğe ve kendine uzaklaşmasına neden olurken, müziğe olan tutkusu derslerini aksatmasına sebep olur. Bir gün müzik dükkanında çalışırken 7 yaşındaki kardeşi kaza sonucu ölür, bu trajik olay ailesi tarafından Murat'ın sorumluluğuna yüklenir ve Murat bu vicdan azabıyla müziğe küser. Kuzeni Senem, onu bu dönemde teşvik eder, ilişkileri romantik bir boyuta evrilir ve evlenirler.

Konservatuvar eğitimini tamamladıktan sonra Murat, barlarda şarkı söyleyerek ve öğretmenlik yaparak hayatını kazanmaya başlar. Bir kaset teklifi üzerine İstanbul'a gider, ancak kaset satışlarından beklediği başarıyı elde edemez. Bu süreçte ikinci eşi olacak Selma ile tanışır ve ilk eşinden ayrılır. Müzik kariyeri boyunca ödüller kazanır, konserler verir ve çok satan albümler yapar, ancak ekonomik zorluklarla mücadele etmek zorunda kalır. 40 yaşında lösemi teşhisi konur, ancak tedavi sonucunda kanseri yener.

"Kanseri yendim, ihaneti yenemedim!" diyen sanatçı, tedavi sürecinde eşi Selma'nın kendisini aldattığını öğrenir ve bu ağır hayat koşullarıyla birlikte ikinci kez kansere yakalanır ve 45 yaşında yaşamını yitirir. Ardında birçok albüm, yüzlerce beste ve milyonlarca hayran bırakır. Göğebakan'ın sevenleri ona "Sevgi Adamı" lakabını takarlar.

Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı 2023 Filmi 1080p sansürsüz Last Call for Istanbul 4K Full HD İzle 720p-İzle indir ve seyret Film konusu: eski eşi tarafından vurularak öldürülen arabesk müziğin önemli isimlerinden Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı'in hayat hikayesini konu ediyor. Yaşamında türlü zorluklarla mücadele etmek zorunda kalan Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı, Arabesk müziğin önde gelen isimlerinden biri oldu. Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı filmi full İzle Evliliği boyunca kocasından şiddet gören, eşinin azmettirmesi sonucu yüzüne atılan kezzap ile iki gözünden olan Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı, boşandığı kocası tarafından vurularak öldürüldü. Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı'in hayatının bilinmeyenlerinin anlatıldığı filmde sanatçıyı Farah Zeynep canlandırıyor. oyuncu kadrosu: Farah Zeynep Abdullah, Erdal Besikçioglu, Nergis Öztürk gibi isimler Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı filminin içerisinde yer almaktadır. Film ne zaman çıkacak, vizyon tarihi, imdb, ekşi, bilet fiyatları, gişe, fragman, nerede çekildi gibi aramalarınızı sitemizden bulabilirsiniz.


Share - izle - Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı full FİLMLER online HD 1080P

Support this user by sending bitcoin - Learn more

Follow

0 comments

Be the first to comment!

This post is waiting for your feedback.
Share your thoughts and join the conversation.