Beneficiile Selfie Stick pe care ar trebui să le cunoașteți


sohag1002021/11/13 18:32
Follow

În cazul în care ați fost în vreun loc de interes recent, ar trebui să vedeți numeroase bastoane ciudate care țin pe el camere/telefoane mobile. Aceste bastoane sunt cunoscute sub denumirea de bastoane pentru

Beneficiile Selfie Stick pe care ar trebui să le cunoașteți

 

În cazul în care ați fost în vreun loc de interes recent, ar trebui să vedeți numeroase bastoane ciudate care țin pe el camere/telefoane mobile. Aceste bastoane sunt cunoscute sub denumirea de bastoane pentru selfie. S-ar putea să vă gândiți: „De ce să vă deranjați să transmiteți un astfel de băț când chiar vă deranjează?”

 

Selfie stick-ul vă permite să faceți o grămadă de fotografii care se potrivesc multor persoane în el

 

În cazul în care ești un fan selfie-uri, vei înțelege că este dificil să faci selfie-uri care să se potrivească în fața tuturor (cu siguranță nu poți surprinde un selfie extraordinar cu mâinile descoperite în cazul în care încerci să-ți amintești mai mult de 5 apariții pentru imagine). ).

Atunci am simțit că este o nevoie în zilele noastre să ai un selfie stick (sau, mai mult ca sigur, te-ai chinui să faci selfie-uri cu domnișoare frumoase, cei cu acel selfie stick îți iau șansele Haha)

Nu mai cere persoanelor din jur să facă fotografii pentru tine

Aceasta este o propoziție pe care practic toți turiștii (numărându-mă pe mine) o vor spune undeva la un moment dat dacă am dori să avem o fotografie semnificativă de adunare. Mai mult, reamintim că este doar o fotografie de adunare. (Nu puteți ocoli să solicitați ajutor de fiecare dată când trebuie să faceți o fotografie de adunare Haha) Cu un selfie stick, poți face o fotografie de adunare eficient, fără a fi nevoie să ceri ajutor! Sună uimitor? Acest lucru înseamnă că puteți face fotografii oriunde și oricând aveți nevoie (evident, nu în locurile cu semnul Nu a fotografiat!).

Uneori, vom cere unuia dintre însoțitorii noștri să fie cameraman (defavorabil pentru el pentru că va fi evitat în fotografiile de adunare) să facă fotografii pentru noi. Acest lucru te va duce la beneficii.

No individuals are avoided from the gathering photograph

După cum am menționat, dacă unul dintre indivizi va fi cameramanii, i se va interzice imaginea, credeți că este rezonabil pentru el? Dacă decideți să alternați, totuși nu veți primi o imagine cu fiecare dintre voi. Evident, puteți utiliza în orice caz o sumă pentru a face o grămadă de fotografii, dar există pur și simplu un exces de daune. O sa clarific in continuare in avantaj

Inca o data! Este stick-ul pentru selfie care va avea grijă de tine! Folosind un selfie stick, nimeni nu va fi exclus de la fotografia adunării. De fapt, așa trebuie să fie o fotografie de adunare – având pe toți înăuntru – sau, mai mult ca sigur, a face fotografii de adunare nu ar mai fi semnătură.

poti face o poza selfie mai frumoasa fara a te obosi

Acest lucru este atât de evident și este foarte posibil motivul principal pentru care indivizii folosesc selfie stick-uri (altul decât fotografia de adunare). Înainte de a continua, îți dai seama că o imagine luată din diferite puncte nu este deloc încântătoare? Acesta este, în general, ceva asemănător cu selfie-urile. Majoritatea dintre noi (cu excepția celor cu adevărat drăguțe și atractive) examinăm foarte bine câteva puncte specifice. Am încercat o dată să-mi poziționez telefonul mobil într-un punct în care voi arăta grozav în el (expertii au spus că a face un selfie cu camera aranjată mai sus decât tine, în timp ce camera care te confruntă într-un mod înclinat va oferi selfie-uri extraordinare). Înainte chiar să-mi fac selfie-ul, m-am predat. De ce?

Deoarece este pur și simplu prea obositor să mă gândesc să-mi ridic mâinile atât de sus în timp ce încerc să schimb cel mai bun punct. Încercați pentru dvs. și veți ști ce încerc să prezint.

Acesta este momentul în care un selfie stick se dovedește a fi util. Stick-ul pentru selfie vă permite mâinii să fie într-o poziție de repaus în timp ce schimbați punctul potrivit, pur și simplu mișcând stick-ul pentru selfie. Atât de mult mai simplu!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Follow

Support this user by tipping bitcoin - How to tip bitcoin?

Send bitcoin to this address

Comment (0)

Advertisements