Hoe de Google Play Store-fout op te lossen?


ravensmith2023/05/13 08:27
フォロー

We nemen de Google Play Store vaak als vanzelfsprekend aan omdat deze alleen dient als een brug tussen bezitters van Android-smartphones en hun gewaardeerde apps.

Hoe de Google Play Store-fout op te lossen?

We nemen de Google Play Store vaak als vanzelfsprekend aan omdat deze alleen dient als een brug tussen bezitters van Android-smartphones en hun gewaardeerde apps. Er is echter een kans dat u problemen ondervindt tijdens het gebruik van de Google Play Store, niet werkt of instort. Hoe krijg je die gloednieuwe app waar je geduldig op hebt gewacht? Hoewel er geen duidelijke handleiding is voor het repareren van de Google Play Store, hebben we een lijst met suggesties en trucs samengesteld die nuttig zouden kunnen zijn. Er zijn echter kansen dat u bij stappen niet het gewenste resultaat krijgt, dus het zal het beste werken om contact op te nemen met het Bellen Google Nederland.


Er kunnen verschillende redenen zijn waarom de Google Play Store niet meer werkt. Het kan een serverfout of een app-probleem zijn. Als u een Google nummer bij de hand heeft, kunt u contact houden met het ondersteuningsteam. Hieronder staan ​​stappen om de Google Play Store-fout op te lossen.


Forceer de Play Store
Als de Google Play Store niet werkt, hoef je alleen maar geforceerd te sluiten. U kunt dit doen door de Google Play Store weg te vegen om dit te bereiken. Of u kunt het ook doen via de instellingen. U kunt onderstaande stappen volgen-


1. Open de app Instellingen.

2. Selecteer Bekijk alle apps.

3. Tik op Google Play Store.

4. Hit Force stop.

5. Selecteer OK.


Controleer de Wi-Fi-verbinding op de telefoon
Er kan een kans zijn dat wifi het probleem veroorzaakt. Je kunt wifi schakelen en een paar keer de Google Play Store bekijken. U kunt dit doen door-


1. Open de instellingen in de app.

2. Ga naar Netwerk & internet

3. Selecteer de optie Internet.

4. Wi-Fi schakelen


De cache van de Google Play Store wissen
Het cachegeheugen is een fantastisch hulpmiddel. Door gegevens lokaal op te slaan, kan de telefoon het gegevensgebruik verminderen en de laadtijden versnellen. Als er geen updates zijn, zou het overbodig zijn om deze gegevens elke keer dat u door een pagina bladert te downloaden. De ongelukkige kant is dat verouderde gegevens zich af en toe kunnen ophopen en zich onjuist gedragen. Daarom is het periodiek wissen van de cache een goed idee.


1. Stappen om de cache van de app op uw telefoon te wissen.

2. Open Instellingen-app

3. Selecteer Bekijk alle apps en tik op in de Play Store.

4. Klik op Opslag en cache

5. Selecteer Cache wissen


Bekijk Uitgeschakelde apps

originele bron


Gerelateerd artikel

Hoe deel je je toegang tot Google-formulieren?

シェア - Hoe de Google Play Store-fout op te lossen?

ビットコインで投げ銭してこのユーザーを応援できます - 詳細

フォロー

0 件のコメント

この投稿にコメントしよう!

この投稿にはまだコメントがありません。
ぜひあなたの声を聞かせてください。