Hoe deel je je toegang tot Google-formulieren?


ravensmith2023/04/29 04:27
フォロー

Bent u op zoek naar een technologiebedrijf dat u alle soorten tools en diensten kan bieden? Als uw antwoord ja is, moet u meer over Google weten en het zo snel mogelijk downloaden.

Hoe deel je je toegang tot Google-formulieren?

Bent u op zoek naar een technologiebedrijf dat u alle soorten tools en diensten kan bieden? Als uw antwoord ja is, moet u meer over Google weten en het zo snel mogelijk downloaden. Het is het meest relevante en professionele technologiebedrijf dat momenteel ter wereld beschikbaar is en kan zijn gebruikers allerlei soorten hulp bieden.


Het maakt niet uit naar welk type faciliteit u op zoek bent, Google zal u ze allemaal moeiteloos bieden. Daarom moet u uw best doen om erachter te komen hoe de tools werken met de hulp van het Google-ondersteuningsteam zodra u tijd heeft.


Dit bedrijf zal het u gemakkelijk maken om zonder enige moeite contact op te nemen met mensen over de hele wereld, naar verschillende informatie te zoeken, uw inhoud te adverteren, video’s te streamen, e-mailadressen aan te maken, vergaderingen te organiseren, uw officiële werk te doen, enz. Daarom moet u er rekening mee houden dat u de talrijke applicaties die door dit vertrouwde bedrijf worden aangeboden, zo snel mogelijk moet installeren.


Het maakt niet uit wie u bent of hoe goed u bent opgeleid met technologie en internet, het kan nog steeds erg moeilijk zijn om de vele functies van een applicatie te downloaden en in te stellen als dit uw eerste keer is.


Maar betekent dat dat u uw behoeften moet opgeven? Nee. Dat komt omdat het technische ondersteuningsteam van Google uw ervaring binnen korte tijd een boost kan geven met hun tips en advies. Als een suggestie niet werkt, kunt u er ook bij hen op aandringen om u van aanvullende informatie te voorzien.


Verder zijn er enkele instructies die u in gedachten moet houden als u uw Google-formuliertoegang met anderen wilt delen. Laten we ze nu eens nader bekijken:


1. Het eerste dat u hoeft te doen, is de Google Forms-applicatie downloaden en openen op uw smartphone of laptop

2. Wanneer het hoofdvenster voor je verschijnt, open je een formulier naar keuze en tik je op de knop Meer die je in de rechterbovenhoek van het scherm vindt

3. Tik op de tegel Medewerkers toevoegen die u tegenkomt

4. Er is een nieuwe lijst met opties voor u beschikbaar, tik op de tegel Mensen uitnodigen die u zult vinden

5. Ga naar het venster Editors toevoegen en voeg de e-mailadressen toe waartoe u toegang wilt geven


U kunt het Bellen Google Nederland als u een van de bovenstaande stappen niet voltooit.


originele bron

シェア - Hoe deel je je toegang tot Google-formulieren?

ビットコインで投げ銭してこのユーザーを応援できます - 詳細

フォロー

0 件のコメント

この投稿にコメントしよう!

この投稿にはまだコメントがありません。
ぜひあなたの声を聞かせてください。